Decaded Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 To napalmem. On jest płynny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Nie możecie się rozstać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Obecnie nawet nie chce mi się ruszyć sprzed kompa do łóżka, więc ciężko będzie Deca, jutro wezmę swoją haubicę i załaduję ją złotymi kumulakami po same brzegi i wszystko dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Jutro będę poza domem. I po jutrze też. I po po jutrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Jutro będę poza domem. I po jutrze też. I po po jutrze wtf? Dec udaje że ma życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Jedzie do mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Uhuhu :3 Dobra ta zupka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Dobrze klepie? A wciągnęłaś przyprawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Dobrze klepie? A wciągnęłaś przyprawy? Do gardła, po czym zalałam wrzątkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 I zrób sobie z makaronu macki! Berwi-Ktulu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: I zrób sobie z makaronu macki! Berwi-Ktulu! Już mi wyrastają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Wbrew pozorom mam życie prywatne ;_; To nie tak, że tylko na dupie siedzę i kod klepię, czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 To znak, że zupka dobrze siadła 2 minuty temu Decaded napisał: To nie tak, że tylko na dupie siedzę i kod klepię, czy coś. Tak właśnie napisałaby nerd tsun tsun, Deca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: To znak, że zupka dobrze siadła Ale pisało, że pikantna, a gówno prawda :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Na szczęście @MasterOfRainbows nie jest taki samolubny i ze mną klepie w tankoczołgi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 No zwykle tak jest. Ja sobie kilka gwoździ i łyżkę tłuczonego szkła dorzucam zawsze, jest ostrzejsza. Ciężko o prawdziwie ostre zupki w tych czasach. A jak jeszcze wrzątkiem zaleję to nie wiem czy zupka udaje ostrą, czy to po prostu jeszcze gorąca woda xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Co samolubny, nieprawda :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: No zwykle tak jest. Ja sobie kilka gwoździ i łyżkę tłuczonego szkła dorzucam zawsze, jest ostrzejsza. Ciężko o prawdziwie ostre zupki w tych czasach. A jak jeszcze wrzątkiem zaleję to nie wiem czy zupka udaje ostrą, czy to po prostu jeszcze gorąca woda xP No ja wrzątkiem do gardła se dałam :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Ej, Ze-nya-tta to taki duży mechaniczny Krilan, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Ej, Ze-nya-tta to taki duży mechaniczny Krilan, nie? Czy ja wiem czy duży? Ze-nya-tta jest dość malutki. Tylko lata, to wydaje się wyższy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Ale on lata na siedząco XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Ale on lata na siedząco XD Też tak czasami umiem Genjim XD A co do Krilana to chyba każdy mnich by go przypominał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 No dobra, może i każdy jest łysy, ale tylko Zenek i Krilan mają braila na czole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: No dobra, może i każdy jest łysy, ale tylko Zenek i Krilan mają braila na czole Kharazim też, może nie rozpisuje się aż tak jak oni, ale jest xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Ale mnich z diablo nie ma dziewięciu kropek, więc ma mniejszy lvl :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts