Syrth Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Właśnie teraz Oitsimel napisał: O, a myślałem że dziś nieczynne Dla Ciebie zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Pervi jak zwykle taka miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Kto dał Mańkowi moda wtf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Szkoda że postanowiłem teraz pójść spać Miłej nocy, zostało mi tylko 4 godziny i 30 minut snu, zamierzam je dobrze wykorzystać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2016 Miłych pogaduch~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2016 Najdłuższa noc w roku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Usztaka mnie uprzedziła... za wolny się robię :C 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 tak w sumie to 23 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Same konkursy na forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Taki okres, że konkursami wysypało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Same konkursy w których i tak nie wystartuję bo ciężko mi nawet esej na studiach sklecić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 To mi przypomniało, że mam dwie zabawy do ogarnięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Też nie zrobię, bo nie potrafię rysować pucuf a na literacki nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Szkoda, że to musi być kuc, bo ostatnio coraz lepiej idzie mi rysowanie Stalina, które to męczę od kilku dni na uczelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 No cóż w końcu konkurs na forum o kolorowych,gadających salcesonach w dziale nocnego salcesona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Ja się nie dziwię ani nic, po prostu mówie czemu nie wezmę udziału xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Początkowo przeczytałem co innego niż "futa" Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2016 Ja bym chciała wziąć udział w jakimś literackim. Bo requestów rysunkowych mam dużo, jeszcze dwa jako nagrody będą. Sęk w tym, że nie mam pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: Początkowo przeczytałem co innego niż "futa" w sumie to gorsze niż to co przeczytałeś xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Chodziło oczywiście o słowo fura, tak! Brum brum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: w sumie to gorsze niż to co przeczytałeś xD Ten post sprawił, że wpisałem to w google, no i teraz muszę przyznać Ci rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 ale, że czym się nie zainteresował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 W sumie to dawać ostrzeżenia za wspomnienie o jakiejś dziwnej praktyce jest lekką przesadą, chyba, że osoba w którą to zostało wymierzone zgłosi to jako obrazę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts