War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Odlamkowymi się nie bawię :c To nie musiały być odłamkowe. To mogła być fala uderzeniowa albo zwykła seria z pepeszy. Bo wiadomo co taka seria robi. Cieszy, no. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Może to jednak był odłamkowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Nie będziesz mi rozkazywać, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Mi też nie będziesz rozkazywać ja jestem ,,wszyscy oprócz ciebie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ja chcę już karpia zeżreć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 Właśnie teraz Rarilicious napisał: A kto mu upie oli głowe? Dziadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ja chcę już wszystko zeżreć I może się napić, ot magia świąt. Chociaż niby się czuję lepiej niż w...większość poprzednich świąt z ostatnich lat, to się boję o rodzinkę xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 Ja się czuję 100 razy gorzej niż w każde poprzednie święta, ale nie chcę wam tu smęcić więc pozostanę przy temacie karpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Karpi brzmi podobnie do Makri, nie? Cieszę się że chociaż raz się całkiem elo czuję <34 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 No dość podobnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 1 minutę temu Rarilicious napisał: A ten znowu o owerłoczu xd Annyeong! ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: Ukryj zawartość BIERE XDDDDDDDDDDD Chociaż co na to Tomeczek? Nie będzie bronił swojego Karpi przed pojawieniem się na świątecznym stole? A może sam wolałby go tam ujrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 24, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2016 Sądzę, że Tomeczek ma już przygotowanego swojego świątecznego Karpi. Zapewne z niejednym smakowitym dodatkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Brzmi smakowicie I niepokojąco jednocześnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Warmen to zło bo miał mi wysłać chipsy na święta ale kłamał i mi smutno :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Warmen to zło bo miał mi wysłać chipsy na święta ale kłamał i mi smutno :C Wammnernermemneemr to zło, nie będę się tłumaczył, ale teraz też mi smutno :c Może być na następne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Wammnernermemneemr to zło, nie będę się tłumaczył, ale teraz też mi smutno :c Może być na następne? J-ja już nigdy nikomu nie zaufam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: J-ja już nigdy nikomu nie zaufam Fug, zepsułem człowiesia ale tym razem nieumyślnie :c Już nigdy nie wyjdę ze swojej piwnicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ayLPoMb_460sv.mp4 Makri do tego fapie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Czyżby coś się na forum popsuło? Nie mogę statusu zamieścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 @Maniekzobacz w edycji profilu czy masz zaznaczone że możesz statusy pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Dzięki, już śmiga, widocznie po zyskaniu uprawnień się opcja zresetowała na profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Rakietowa krowa :333333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 24, 2016 Share Napisano Grudzień 24, 2016 Witam makri w tą piękną pochmurną zimną noc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts