War Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Ale śmieciu wiem, jest jedynym tankiem w grze którym nie umiałem grać :( Nie umiesz grać jedynym zwierzęciem kutasiorzu. Więc zwierzę > Ty. Skoro owerłoczowcy są rzekomo zwierzętami, więc owerłoczowiec > Ty. Koniec dowodu, dziękuję za uwagę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Nie umiesz grać jedynym zwierzęciem kutasiorzu. Więc zwierzę > Ty. Skoro owerłoczowcy są rzekomo zwierzętami, więc owerłoczowiec > Ty. Koniec dowodu, dziękuję za uwagę W sumie logiczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 To teraz idź ćwiczyć grę Harambe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 To kup mi overłocza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: To kup mi overłocza Mi też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Nie OBLICZYĆ? EZ xDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 To ja też spadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Ale z was nocne marki kurw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Ale z was nocne marki kurw... Zostanę z tobą do rana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 To są nocne makri. Nie wiesz nawet w co się wpakowałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Propaganda OW dociera już nawet do nazw tematów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Flame Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Czołem szanowna gawiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Robimy 90-tą stronę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 5 minut temu Zirathel napisał: Hey Ty to się nie odzywaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Czemu? A czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Dobra już wiem Nie lubisz mnie Bo żałujesz mi ciasteczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ale ja ci mogę dać Ale ty mnie nie lubisz Co mi możesz dać? Ale ty mnie nie lubisz Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Do czego to prowadzi xd ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Ciastko I ja cię lubię Nie wierzę ci Zaraz napisałeś ciastko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Tak Ale skoro mi nie wierzysz Za ciastko mogę ci nawet skarpetkę pokazać Ps. Luny Edytowano Grudzień 30, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A ładna ta skarpetka? Mi się podoba I ten 100% Magii Przyjaźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 (edytowany) Gdzieś zgubiłem przepraszam Zirciu później ci na pw. wyślę Narazie masz to w zamian Spoiler https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTZkPvk1ESiRuZx2GJSkANohZSBEtnwVAsfJ6VMSXb0CC63W3uQA Spoiler A i ten CIASTEEEEEEEEEECZKOOOOO PYSZNE DOBRRE TAK Edytowano Grudzień 30, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Trzymam za słowo O ładne To dobrze już myślałem, że naślesz na mnie swoje skarpetkowe moce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Skąd wiesz że takie mam? Przeczucie A tak na serio to teraz już wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts