Maffle Fluff Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: No pokaż Prooooszę Ja przecież nigdy nie uznałbym cię za heretyka Jasne Zirciowi nie można ufać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Smutno mi teraz Zadowolony? dobrze dobrze zeszytu ci nie pokaże ale trzymaj na pocieszenie Sikret skarpyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Nosisz w rozmiarze 20? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 (edytowany) 1 minutę temu Maniek napisał: Nosisz w rozmiarze 20? Podobno byly takie 38 ale jestem zbyt leniwy na poszukiwania zdjęcia Ps. Ja noszę 43-44 Edytowano Styczeń 4, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Takie to już dla fetyszystów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 1 minutę temu Maniek napisał: Takie to już dla fetyszystów A Zirciu niby kim jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 7 minut temu Zirathel napisał: Ejejej Ja tylko za Luną szaleje 2 metrowa skarpetka z Luną Ja się żegnam papatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 6, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2017 Otwieram temat :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 No, to niech tylko ktoś podrzuci tematem xD Ekhm.. No, tego, bardzo ładną mamy dziś noc, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Nie mam pojęcia. Ciemno jest, nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Nie zawsze. Noc bez widocznego księżyca i gwiazd to nie noc, tylko bardzo brzydka przerwa pomiędzy zachodem i wschodem słońca ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: tylko bardzo brzydka przerwa pomiędzy zachodem i wschodem słońca ;_; Najlepsze kiedy budzisz się ze zachodem słońce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 3 minuty temu Cassidy napisał: Najlepsze kiedy budzisz się ze zachodem słońce Co jak co, ale to nie jest wielkie osiągnięcie gdy Słońce zachodzi po 16 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 3 minuty temu Zirathel napisał: Ale trzeba pamiętać że jednak za tymi chmurami wciąż jest księżyc Nie można wiedzieć tego na pewno skoro go nie widać, może jest wtedy takim księżycem Schroedingera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: Co jak co, ale to nie jest wielkie osiągnięcie gdy Słońce zachodzi po 16 xD w sumie to moja naturalna godzina pobudki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 2 minuty temu Cassidy napisał: w sumie to moja naturalna godzina pobudki No to szacun . Btw. Mam kumpla który raz przespał praktycznie ponad dobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 (edytowany) 2 minuty temu Zirathel napisał: Można można Tylko ty może nie chcesz tego wiedzieć Chmury za mocno perswadują mi o swoim istnieniu Co do spania to też mi raz zdarzyło się zmarnować cały dzień wakacji na spanie ;_; później na tyle tego żałowałem że do teraz dawkuję sobie minimum snu. Edytowano Styczeń 6, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 2 minuty temu Reedman_PL napisał: No to szacun . Btw. Mam kumpla który raz przespał praktycznie ponad dobę. znajoma ze szpitala dwie takie przespała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Właśnie teraz Cassidy napisał: znajoma ze szpitala dwie takie przespała A, po chemii szpitalnej to dość zrozumiałe :P. Kumplowi wystarczyła suta impreza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 4 minuty temu BiP napisał: Ja cały dzień z łóżka nie wychodziłam... It's a trap! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 24 minuty temu BiP napisał: Ja cały dzień z łóżka nie wychodziłam... Czyżby była długa wycieczka do Tajlandii? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 W nier(?) była pani co ma siusiaka, ale to przez błąd matrixa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 18 minut temu Waryate napisał: W nier(?) była pani co ma siusiaka, ale to przez błąd matrixa Albo przez mutacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 2 minuty temu Reedman_PL napisał: Albo przez mutacje Bardzo rzadkie, ale możliwe, mimo to wersja z błędem matrixa brzmi jakoś przystępniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Zabiłam pięciu ultem Makri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts