Sowenia Napisano Styczeń 16, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2017 To poczekaj chwilę. Wyrzygam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 17, 2017 Share Napisano Styczeń 17, 2017 46 minut temu Uszatka napisał: To poczekaj chwilę. Wyrzygam. Nie dzielę tego fetyszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Tym razem zamierzam tu trochę posiedzieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 O ile ktokolwiek inny będzie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 No mają być skoro ja jestem! >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 (edytowany) Tak dawno nocnej nie było że ludzie pozapominali, i ruchu nie ma xD Edytowano Styczeń 21, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Oj tam zaraz dawno. Dwa dni temu było XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Mam słodkiego avka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Przesłodkiego masz, Pervi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Ten avek za dużo pił, bo ma nos czerwony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: Ten avek za dużo pił, bo ma nos czerwony no ja lubię pić to mój avek też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 W tv leci spoko horror Resident Evil 1, a już w środę dojdzie do mnie RE 7 na PC Już nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Fajno @BiP ~ Ale z tego co wiem to to o zombie jest czy jakichś innych potworach. Nie moje klimaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: no ja lubię pić to mój avek też To faktycznie słodko A co do Resident Evil 7 to mam wrażenie że ukradli styl tytułu od Dying Light xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 (edytowany) 2 minuty temu Uszatka napisał: Fajno @BiP ~ Ale z tego co wiem to to o zombie jest czy jakichś innych potworach. Nie moje klimaty. Owszem, niestety jeśli idzie o filmy (a mam wszystkie jakie wyszły), to niestety od 2 części są coraz gorsze, co do gier, to mam jak na razie tylko 2 części.. Edytowano Styczeń 21, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Z takich nie o duchach to już bardziej mi się Silent Hill podoba. Nie miałam jednak okazji zagrać, a i też gameplaye'a widziałam tylko kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Silent Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Z takich nie o duchach to już bardziej mi się Silent Hill podoba. Nie miałam jednak okazji zagrać, a i też gameplaye'a widziałam tylko kawałek. Ja też nie, a film mi się jakoś specjalnie nie podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Akurat miałam na myśli grę. Nie oglądam filmów na podstawie gier. Nie przypominam sobie bym jakiś widziała, ale wydaje mi się, że raczej słabe są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Przypomnieliście mi, że powinienem to obejrzeć, w końcu to klasyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Mam to na DVD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 W sumie ja też nigdy tego nie oglądałem ._. Jestem strasznie do tyłu w filmach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 ^ Ja tak samo ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Teraz Assasin wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts