Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Zabiłem się w grze bo wpadłem na krzesło i 3h bez save o kant plota rozbić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 W jakiej grze można się zabić o krzesło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Otwieram temat. Rozmawiajcie do rana ku chwale nocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 19 godzin temu Uszatka napisał: W jakiej grze można się zabić o krzesło? From The Depths, jak pocisk trafi w skład amunicji znajdujący się pokład niżej i krzesło wyleci trafiając postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Idę spać. Rano szkoła. Znowu się nie wyśpię i nie będę ogarniał. Pogadam jutro. 1 minutę temu Decaded napisał: From The Depths, jak pocisk trafi w skład amunicji znajdujący się pokład niżej i krzesło wyleci trafiając postać To się nazywa pech xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Latające krzesła ostatecznego rozpierdolu! (to moje pierwsze przekleństwo w tym tamacie, Myhell, nie atakuj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Latające krzesła ostatecznego rozpierdolu! (to moje pierwsze przekleństwo w tym tamacie, Myhell, nie atakuj) Już szykuje banhammera 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Idę spać. Rano szkoła. Znowu się nie wyśpię i nie będę ogarniał. Pogadam jutro. Słabo, ja mam jutro pracę, ale ku chwale nocy siedzę >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Lepiej zginąć przez krzesło niż przez karton Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Lepiej zginąć przez krzesło niż przez karton Solid tam by nie narzekał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Kartony są seksi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Cała rodzinka Snejków by nie narzekała. Myślę, że śmierć pod kartonem to ich ulubiona wizja śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Dec też ma ładny karton :3 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wszystkie żywe stworzenia lubią się chować w kartonach~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Dec też ma ładny karton :3 Ukryj zawartość IĆ UMRZYJ CO ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: IĆ UMRZYJ CO ;_; Hmmm... Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ja mam karton, w którym przysłali mi karton, który był na zdjęciu @PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 A WIECIE ILE JA W PRACY MAM KARTONÓW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 a ja mam całą szafkę kartoników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) [/spoiler] Edytowano Grudzień 1, 2016 przez Darth Evill (Fire Sky) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 4 minuty temu Zirathel napisał: Daj mi kartony Zapraszam do pracy, możesz nawet jutro za mnie przyjść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) Spoiler niestety pod ręką mam tylko takie kartony.... Edytowano Grudzień 1, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ja też się tak nie bawię. Coś za coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: Ukryj zawartość niestety pod ręką ma tylko takie kartony.... Mam takie same kartony Nawet podobnie opisane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Decaded jak to? Czyżbyś cosik z piekarza zamawiał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts