Sowenia Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 Ja się cieszę Im więcej osób na forume tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Ja się cieszę Im więcej osób na forume tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Witam. jak tam stowarzyszenie ludzi cierpiących na bezsenność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Na ten moment jestem trochę wyprany z emocji i wyłączyło mi się myślenie, ale normalnie chyba bym się cieszył. O ile się to liczy. Jak więcej rozmówców tym raźniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 1 minutę temu Curtiss napisał: Witam. jak tam stowarzyszenie ludzi cierpiących na bezsenność? Nie śpię bo przerzucam się na 3 zmianę. Jakbym się położył zasnąłbym w minutę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Zawsze lubiłem 2-gą zmianę, bo mogłeś się normalnie wyspać, a i późne wieczory wolne. 1- nic niezwykłego. 3 Najbardziej przewalona, więc współczuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) 2 minuty temu Curtiss napisał: Zawsze lubiłem 2-gą zmianę, bo mogłeś się normalnie wyspać, a i późne wieczory wolne. 1- nic niezwykłego. 3 Najbardziej przewalona, więc współczuję. Ja właśnie najbardziej 3 i 1 lubię ( z nastawieniem na 3 bo czas leci najszybciej, największy luz, kierownictwa nie ma i można nosić słuchawki ) 2 to mordęga... Edytowano Luty 5, 2017 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Ja bym się kładł gdyby nie fakt że z jakiegoś powodu zachciało mi się kawy wypić, więc to się szybko nie uda. A więc siedzę sobie i piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 A mi się chce spać, ale nie chce mi się jakkolwiek przygotowywać do niego... Więc sobie siedzę. @FirstChoice No to widzisz, na tym właśnie polega idea zmian, każdy może pracować, wtedy jak mu odpowiada. Ale w praktyce nie zawsze wychodzi. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) 1 minutę temu Curtiss napisał: @FirstChoice No to widzisz, na tym właśnie polega idea zmian, każdy może pracować, wtedy jak mu odpowiada. Ale w praktyce nie zawsze wychodzi. XD Ja bym mógł cały miesiąc robić na 3 zmianę I wypłata o wiele większa by była i z większą chęcią bym do roboty chodził i nie musiał się przestawiać co chwilę. Edytowano Luty 5, 2017 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 No, idea większej forsy zawsze na propsie. XD Ja tylko czekam jak wezmą mnie na obsługę liniową i dostanę na twarz 20-tkę (12 + 8) . XD Serio, czasem się tak zdarza -i uroki pracy na lotnisku. Ale później masz 2 dni wolne. W sam raz aby odespać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Właśnie teraz Curtiss napisał: No, idea większej forsy zawsze na propsie. XD Ja tylko czekam jak wezmą mnie na obsługę liniową i dostanę na twarz 20-tkę (12 + 8) . XD Serio, czasem się tak zdarza -i uroki pracy na lotnisku. Ale później masz 2 dni wolne. W sam raz aby odespać. Na jakim lotnisku robisz w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Chopina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 1 minutę temu Curtiss napisał: Chopina. O lol, praca na największym lotnisku w Polsce, nie spodziewałem się tego... Załatw mi pliz :_; Chce wrócić do Warszawy. I przy okazji zajebista robota... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) Ta, najlepsze są szkolenia, puszczają nam ,,Katastrofy w Przestworzach'' Na razie jestem na rocznym okresie próbnym, ale jak rozmawiałem z ludźmi to generalnie chodzi o to aby nic nie spieprzyć. XD Jednak jest to robota w której trzeba się poświęcać i to bardzo. Kiedyś pracowali przy obsłudze głównie powaleni pasjonaci, teraz więcej ludzi się porobiło, bo kasa niezła. Najlepiej obrazuje to, to - że na skierowaniu na badania miałem nawalone 23 czynniki szkodliwe... Edytowano Luty 5, 2017 przez Curtiss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 36 minut temu Curtiss napisał: Ta, najlepsze są szkolenia, puszczają nam ,,Katastrofy w Przestworzach'' A co w tym śmiesznego? W sumie dobry program. Tłumaczą wszystko, ciekawy, fajnie się ogląda. Na pewno to lepsze niż czytanie podręcznika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Też jestem podobnego zdania, póki działa to jest zdecydowanie lepsze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 24, 2017 Autor Share Napisano Luty 24, 2017 Patrzcie no jaki temat został otwarty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 24, 2017 Autor Share Napisano Luty 24, 2017 Zgaduję, że to powitanie więc...heya ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Uooo elo [emoji14] Posted by Rainbow Deck & Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Ej a ja mam pomysla. W sejmie sie tyle działo z komisją Amber Gold i Kuchcińskim to dawajcie pośmiejemy sie z Petru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 No, no, niezłe otwarcie. A na temat: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Łapaj złodzieja! Morawiecki dobrze prawił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Tak naprawdę jestem redaktorem gazety wyborczej i czekam na złe opinie na temat lewicy by ogłosić to forum i kucyki faszyzmem i antysemiityzmem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Otworzono :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts