Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Leci mi krew bo se zdrapałam strupa xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A, to w ten sposób. Ja to robię na żywioł z włączonym shadowplayem i sobie co niektóre perełki zapisuję ot dla siebie, żeby widzieć że cośtam umiem albo pośmiać się z jakiejś sytuacji, także z rozmowami nawet lepiej wychodzi. Tak tylko próbowałem poradzić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nie mam Nvidii nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) Tylko przykładowo rzuciłem, bo ich program jest mi najbardziej wygodny. Jakbym miał cały czas nagrywać to faktycznie by to nie przeszło Tu mi korekta już szaleje.. Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nadal nie pojmuję jak można sobie zdrapywać strupy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 @LemiNo ja też nie widzę nagrywania na bierząco xD Chyba że stream ale to co innego. @UszatkaSą pyszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz DerpKapitan napisał: Są pyszne Japierdole 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To się robi wbrew sobie xD Gdzieś czytałem że to oznaka życia w stresie, im większym tym bardziej się drapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) @UszatkaNo co, głodna jestem xd @LemiJa tego strupa zdrapuje codziennie, nawet jak już jest zdrapany...aż tak źle ze mną? Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Chcę już się dobrać do tej zupy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Miejcie to w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Jak tylko jeden to nie jest źle, ale będziesz miała bliznę, wiem to z autopsji xD też nie umiem się hamować. @Uszatka to idź przytul ten garnuszek, dla głodnego nic trudnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 OJEZU DZIĘKI YT ŻE MI O TYM CUDZIE PRZYPOMNIAŁEŚ XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) @DecadedCzy tylko u mnie spoilery się tak psują? :/ nie wiem czy źle kończę je czy co (bo wszystko po spoilerze i tak daje się do tego spoilera) a w edycji i tak po spoilerze już nic nie mogę dodać więc nie mogę edytować powyższego postu :c Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Tego nawet nie trzeba włączać by mieć w głowie, wystarczy tytuł i miniaturka i już reszta robi swoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 @DerpKapitan używasz komendy, czy wybierasz z menu edytora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz Decaded napisał: @DerpKapitan używasz komendy, czy wybierasz z menu edytora? Komendy. Nie lubię korzystać w edytorze, bo od razu mi się pojawia, a wolałabym pisać surowy tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Testing testing testu derpu herpa derpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) A zobaczę jak mi z menu edytora wychodzi Spoiler No i działa u mnie normalnie. No nic, trzeba będzie zmienić nawyki Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nej, działa poprawnie. Coś robisz źle. Poniższe działa poprawnie. testu testu [spoiler] herpu derpu [/spoiler] drurrpu derpu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) testu testu herpu derpu drurrpu derpu nie wiem o_O lubie placki Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 U suk, gurl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) Hakujesz mi płytę główną i nie chcesz się przyznać :c O, @Decaded, a spróbuj dać jakiś obrazek bądź filmik do spoilera i wtedy zobacz Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 7 minut temu DerpKapitan napisał: Hakujesz mi płytę główną i nie chcesz się przyznać :c Ni, to nie płyta. To zasilacz. Trust me [spoiler] [img=https://decaded.everfree.pl/sygna"] [/spoiler] [spoiler] https://www.youtube.com/watch?v=K3geFO_qrIM [/spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Git gud, po prostu Halp, lokatorowi włączyło się chrapanie a miałem iść spać :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts