Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Wychodzi na to, że komenda + YT zasysa wszystko poniżej. Dunno why 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 O, przy filmiku widzę Ci się tak robi. Mi się robiło przy filmiku i przy dodaniu zdjęć z instagrama, więc to w sumie co innego niż obrazek bo się ładuje instagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 @DerpKapitan od kiedy jesteś kotkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) Ja od zawsze jestem kotem. Pytaj @Uszatka Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez DerpKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nyaa~! Bej de łej. Dodalibyście coś? Wygląd jest tymczasowy, bo grafik śpi Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nie wiem, nie znam się na majnkampfie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Moje dodanie nie będzie nic warte bo się nie znam, ale miło ze pytasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz DerpKapitan napisał: Nie wiem, nie znam się na majnkampfie Ale jesteś graczem, to wystarczy Właśnie teraz Lemi napisał: Moje dodanie nie będzie nic warte bo się nie znam, ale miło ze pytasz Wszystkie propozycje są mile widziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Jako gracz widzę że powinnien się znajdywać przycisk zamawiania pizzy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A ja lubię patrzeć na statystyki. Statystyki by się przydały, o ile w ogóle są możliwe do zaimplementowania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Właśnie teraz Lemi napisał: A ja lubię patrzeć na statystyki. Statystyki by się przydały, o ile w ogóle są możliwe do zaimplementowania. O! I o to właśnie chodziło. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 W ogóle Deceł Ty masz serwer Minecraft to jak to działa? Bo ja nigdy nie grałam multi, nie wiem czy tam jakieś zasady, ograniczenia są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Działa to zupełnie tak, jak na singlu, ino jednocześnie inni gracze edytują świat / próbują Cię dojechać / etc. Zupełnie jak w jakimś MMO, ino w świecie sześciennym. Jedyne ograniczenia to te narzucone przez administratora. Na serwerze (zazwyczaj) są też rzeczy normalnie niedostępne na "singlu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 A jaki tryb tam jest? creative, survival? No i czy inni tak sobie po prostu mogą rozwalić innym rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Podstawowy to survival i każdy może zrobić ze wszystkim co chce. Są też serwery typowo creative. U mnie każdy gracz dostaje swoją działkę, na której tylko on i wybrani przez niego gracze mogą edytować teren, lub atakować neutralne moby/graczy (co też jest często spotykane na serwerach free-build). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Brzmi fajnie. A jak dużą działkę dostaje gracz? Może potem ją sobie powiększyć? Albo masz gdzieś te zasady napisane, żebym nie musiała głupio pytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Działka zależy głównie od tego, co owy gracz na niej postawił. Minimalnie jest to 40/40 kratek w poziomie i nieskończoność w pionie. Ewentualne powiększenie to PW do admina/moda Zasady będą, jak otworzymy serwer. Jeszcze trochę do zrobienia zostało. Jakby nie patrzeć, wszystko robimy customowe, spersonalizowane pod nasze potrzeby. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To może pogram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Zapraszam zapraszam. Wszystkie ważne informacje będą podawane na fanpejdżu projektu, więc raczej nie przeoczysz otwarcia ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Ano mam polajkowanego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Ciekawi mnie kwestia zdobycia materiałów, kopania, itd tak żeby też jeden drugiemu nie wadził, jak to rozwiązane jest, też duże wydzielone strefy, gotowe kopalnie i lasy czy absolutna dowolność poza obszarami budowniczymi? Ile to lat temu żem w majnkrafta grał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Ja pamiętam jak grałam to oceloty były nowością i się nimi jarałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Jakbym teraz miał ruszyć to prawie jak nowa gra, tyle zmian tam zaszło, jestem zaskoczony np ilością biomów czy nowymi lochami i funkcjami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 2 minuty temu Lemi napisał: Ciekawi mnie kwestia zdobycia materiałów, kopania, itd tak żeby też jeden drugiemu nie wadził, jak to rozwiązane jest, też duże wydzielone strefy, gotowe kopalnie i lasy czy absolutna dowolność poza obszarami budowniczymi? Mapa będzie miała promień przynajmniej 10k kratek, więc wydobycie surowców to nie problem. Śmiem wątpić, żeby jednocześnie grało więcej jak 10 graczy Co sobie wykopiesz to Twoje, raz na X dni/tygodni się mapę zregeneruje i surowce pojawią się w losowych miejscach, nieruszonych przez graczy. Właśnie teraz Lemi napisał: jestem zaskoczony np ilością biomów czy nowymi lochami i funkcjami Trochu tego jest, fakt. Ale Evercraft ma ich jeszcze więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) No o ewentualnych swoich dodatkach na serwerach czy modach to już nawet wspominać nie chciałem, bo tego nie idzie ogarnąć tak ot jak się nie jest od dawna w temacie Btw ładnie to wszystko jak narazie brzmi, winszuję. Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts