Decaded Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Fandom się nam DEGRADUJE 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Degradacja nie nastąpiła więc otwieram Makri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Pirszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 ej poważnie...wystraszyłam się tego ryja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 To chyba dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 To też creepy, dzisiaj sporo razy widziałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 No weźcie dajcie spokój D: Skąd wy te mordy bierzecie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Z Shadow of the Colossus xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Stanę przed lustrem, zrobię zdjęcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 O matko... to ty przy każdej śmierci ten ryj widziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Przed chwilą, Uszatka napisał: O matko... to ty przy każdej śmierci ten ryj widziałaś? Przy śmierci widziałam ryj kolosa, który mnie zabił xD Ale każdy ma takie oczka w sumie, tylko inne mordki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Taki bajer. W sumie bardzo fajny pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Anom. Ogólnie to one mają urocze mordki, ale pokazane z tak bliska z przodu creepy wyglądają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Chętnie jutro zobaczę jak ta gra wygląda~ Ja byłam święcie przekonana, że to gra 2D dopóki mi nie posłałaś zdjęcie swojej postaci na koniu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Zakochałam się mocno w tej grze xD mam nadzieję, ze nie będę lamić za bardzo na hardzie, pokazując Ci to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Najwyżej się z ciebie pośmieję XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Grunt byś się nie nudziła XDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Jak się zacznę nudzić to cię oleję i pójdę się położyć na łóżku Nie no, żart. To nowa gra więc o ile mi się spodoba mniejsza szansa, że się będę nudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Chce już naleśniczki~ nawet nie wiem czy wezmę na słodko czy słono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Też już się nie mogę doczekać Biorę na słono, bo od dwóch dni jem mnóstwo słodkich rzeczy i mam dość XD No i...w tych słodkich rzeczach były też naleśniki na słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Uhum, to ja pewnie też xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2017 Póki co marzy mi się ten z kurczakiem curry, ale pewnie wezmę coś, czego jeszcze nie próbowałam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 10, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2017 Nocne zostają otwarte ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Howdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 10, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2017 Dobry wieczór. Co tam słychać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts