Sowenia Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 (edytowany) *Luna wciąga powietrze, szykując swój donośny, oficjalny ton* Witajcie! Byłybyśmy zaszczycone gdybyście zechcieli ocenić naszą pracę jak i pracę naszych opiekunów: Sosny i Uszatki. Chcecie nas pochwalić? Śmiało! Lubimy pochwały. Chcecie skrytykować? Również się nie bójcie! Naszym celem jest by Enklawa była wam jak najmilsza. Możecie również podzielić się z nami swoimi pomysłami jeżeli takowe macie. Nie bójcie się nas. My już nie gryziemy. Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Jako krytykę zadam pytanie: Spoiler Czemu nie ma tematu "zapytaj Lunę"? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2016 16 minut temu Gringo37 napisał: Jako krytykę zadam pytanie: Pokaż ukrytą zawartość Czemu nie ma tematu "zapytaj Lunę"? Pojawi się niebawem ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2016 33 minuty temu Myhell napisał: Ja tam uważam, że sosnę trzeba wysłać do łagru. Sosna jeszcze na pewno nas tu wszystkich zaskoczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) Z kategorii suchary: "Co w nocy siedzi na Sośnie? ... Spoiler ... Uszatka" Spoiler Wyobraziłem to sobie ... A tak btw. Fajnie wam idzie sprawowanie władzy nad nocą. Edytowano Grudzień 4, 2016 przez MasterOfRainbows 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 No cóż, niestety przyszedł ten moment, że trzeba was pochwalić. Fajnie zaskoczył mnie klimat, a także to, że coś się ciekawego dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Fajnie, że pojawiła się kreatywna zabawa, i to naprawdę ciekawa. Duży plus Jednakże, chociaż kusi mnie żeby dalej coś napisać; zwłaszcza, że póki co przypada mi ta "mroczniejsza" część snu; to wstrzymam się. Mam nadzieję, iż wkrótce pojawi się więcej uczestników. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Uszatka - super robota, dodatkowo wprowadza fajny klimat rzekomymi (choć wszyscy wiemy, że tak naprawdę prawdziwymi ) edyktami/przemowami/propagandą Luny, no i widać, że ma wizję prowadzenia tego działu Sosna - jest. Chyba... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Fajnie że w galerii Luny Sosna nakazał podawanie źródeł/autorów wrzucanych obrazków. W galeriach innych postaci zawsze mi tego brakowało - wrzuci ktoś coś dobrego i szukaj człowieku wiatru w polu.... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightMoon Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Miło by było, jakbyście dodali więcej zabaw. Enklawa rzeczywiście byłaby milsza i zachęcająca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Jak dacie dział gore będę szczęśliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 (edytowany) Co do zabaw to planuję wdrożyć ze dwie w lutym, bo styczeń mam intensywny i nie dam rady myśleć o czymkolwiek nowym poza uczelnią. Co do gore to nigdy takiego nie będzie. Edytowano Styczeń 9, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 19, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2017 8.01.2017 at 08:36 Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Jak dacie dział gore będę szczęśliwy Chętnie bym dała, ale nie można niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 17, 2017 Share Napisano Wrzesień 17, 2017 Jak dla mnie na Enklawie jest SUPER! Tylko ktoś mógłby ruszyć temat Dialog z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts