Gość Ziemowit Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Popieram osobę powyżej, @Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Onyx ma już pieska Zirathel chyba miał chomiczka To dla @Zirathel i będzie parka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Podobno @Uszatka tak bardzo uwielbia chomiczki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Chomiki cudownie mi się rozmnożyły imam dwa. Dlatego po jednym otrzymują @Uszatka i @Onyx. Kolejny pupil, którego komuś dacie to... ...fugu, kolczasta chyba-ryba. Ktoś chętny na tego przystojniaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Ja chcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Myślę, że Ziemowit będzie odpowiednim kandydatem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Rybeczkę dostanie @Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Jaka jednomyślność. Zatem nie ma co przeciągać i rybka płynie do @Ziemowit A teraz taki sobie zwierz, którym jest... ...lotopałanka karłowata. Ale to ma gały. Jak ja po za mocnej kawie. Uroczy stworek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 @Smutny Chuopiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Dla @Prlixu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 Właśnie teraz Prlixu napisał: Wygląda jak szop Nie wygląda, ani trochę mi się nie podoba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 3, 2017 Share Napisano Marzec 3, 2017 14 minuty temu Smutny Chuopiec napisał: Nie wygląda, ani trochę mi się nie podoba Takie życie, nie chcesz, ale musisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Lud przemówił i tego zwierzaka otrzyma SmutnyChuopiec obecnie @Cassidy Kolejny pupilek to... ...skolopendra. Słodziak co nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Jak go widzę to mi się przypomina film "ludzka stonoga" Ja go biere @ToxicMasterUzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 @ToxicMasterUzi Niech go bierze, czym prędzej, tym lepiej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 @ToxicMasterUzi Niech ma, skoro chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 @ToxicMasterUzi Niech bierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Czemu mnie to nie dziwi? No, nie wiem. Czemu? Nie wiem. Tak po prostu. OK. Kolejny zwierzak to... werbelek proszę. Misiek. Ktoś chce misia pysia (chyba dziecinnieje na starość). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 @ToxicMasterUzi dał repkę, to niech bierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 Nareszcie będę miał obstawe, ale musi podrosnąć bo 2m niedźwiedzia każdy się boi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 @ToxicMasterUzi Będzie go karmił skolopendrą, chyba, że sam ją wcześniej zje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 Zatem otrzyma go @ToxicMasterUzi A kolejny na tapecie zwierzak to... ...łasica! Słodziak z niej. O każdym zwierzaku tak mówisz. Bo to prawda. Wszystkie zwierzaki są urocze. Nie będę się kłócił. Sam podzielam to zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 (edytowany) Łasica musi być moja! Może mała, ale w sytuacji zęby pokaże! Trochę jak ja... @Mielcar Spoiler Mam metr 60 wzrostu Spoiler No i jedną już mam Edytowano Marzec 11, 2017 przez Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 @Mielcar bo to nie gronostaj. Jakby był gronostaj, to ja bym wziął! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Zatem @Mielcar zaopiekuje się łasicą. Polineks kazał mi wybrać kolejnego zwierzaka.I muszę powiedzieć, że nie mogłam się zdecydować. Każdy zwierzak to taki słodziak. Ale musisz. To może...um...kobra? Ooo! Jestem za. Mam tu nawet takiego chętnego, by poznać nowego właściciela. Proszę. Słodziak, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts