Xylax Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 I jeszcze możesz mieć każdą z tych oznaczeń jako platynkę, jeśli grano z modami. Jako "platynkę" można mieć tylko S i SS grając z Hiddenem lub Flash Lightem. Jeszcze nigdy nie widziałem platynowego C lub A. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jako "platynkę" można mieć tylko S i SS grając z Hiddenem lub Flash Lightem. Jeszcze nigdy nie widziałem platynowego C lub A. Czepiasz się szczegółów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Diabeł tkwi w szczegółach. Jak ja dawno w to nie grałem na multi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Jako "platynkę" można mieć tylko S i SS grając z Hiddenem lub Flash Lightem. Jeszcze nigdy nie widziałem platynowego C lub A. Jak po raz pierwszy dostałam platynkę to myślałam, że z krzesła spadnę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Jak po raz pierwszy dostałam platynkę to myślałam, że z krzesła spadnę.. Ta radość co nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ani razu jeszcze nie zdobyłam SS :( Zaraz spróbuję na tablecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Na tablecie łatwiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Na tablecie łatwiej Jeśli łatwiej to ja nie umiem grać.. Mi trudniej, wolę myszkę z biedronki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ludzie gramy dzisiaj o 22 Wbijać pokój Bronies hasło 132 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ludzie ja dziś o 21:00 idę spać więc nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dlaczego każda gra jest wtedy gdy zamierzam iść wcześnie spać... Mnie nie będzie. Vanai to zależy od upodobań mi łatwiej na tablecie i to właśnie na nim zaliczyłem pierwszy insane, drugi był na kompie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 ODPALAM SERWA TERAZ! Nazwa: WaveX Hasło: 123 Tryb: Catch the beat WBIJAĆ JESTEM TYLKO NA 2 TURY! @ Zakończone bo siostra na kompa chciała -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ale się zagrało EDIT: Teraz sprawdziłem profil na Osu! i zobaczyłem, że dzięki temu wbiłem 34 miejsce na rankingu CTB w A True True Friend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Jutro jak będę miał czas to dam znać Tylko na Catch the beat lamie jak nikt i jeszcze te spadki fps przez GG @up Dodałem cię do znajomych na osu Faith Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ja gram tylko w Weekendy I też mam spadki a nic nie mam włączone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dodałem cię do znajomych na osu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ja też cię dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Wbija ktoś na OSU? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Szczerze, grałem w to kiedyś ale nie ogarniałem tej gry i ja odinstalowałem parę dni temu zainstalowałem i o wiele lepiej mi się gra, czasami mapy na S mi się nawet udaje ale tylko na mapach normal i easy bo hard to wgl nie ogarniam a pytanie do was mógłby mi jakiś "PRO" napisać jakieś wskazówki dla początkującego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nie jestem "PRO" ale mogę coś podpowiedzieć. Miałem dokładnie jak Ty, też odinstalowywałem grę kilka razy, ale raz się wciągnąłem i zacząłem jakoś grać na normalach i easy. Jedyną wskazówką jest praktyka, mniej więcej im dłużej grasz i starasz się po jakimś czasie zwiększać poziom trudności map, to umiejętność przyjdzie sama. Próbuj grać na łatwych hardach - max 4.5 gwiazdki. Z technicznych rzeczy polecam ustawienie dogodnej czułości myszki - ważne, by w grze akceleracja wynosiła 1.0 - wtedy unikniesz dziwnych przeskoków które mi się zdarzały i często powodowały fail na niezbyt trudnej mapce. Graj też bez limitu FPS, przy 60-120 można odczuć po prostu lagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dzięki, wczoraj prawie przeszedłem mapę hard ale zwaliłem ;_; ale jakoś powoli zaczynam się uczyć w to grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Podacie nicki w grze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Podacie nicki w grze? Pierwsza strona tematu. (ale od jakiegoś czasu nie aktualizowane) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jaka porażka nie ma mnie na 1 stronie listy a nick mam Rarity12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wczoraj grałem sobie w osu multiplayer i taka trochę miła niespodzianka mnie spotkała Wchodzę do pokoju "Polscy Bronies tu" było fajnie graliśmy w mapy z mlp i jakieś tam co inni chcieli aż wbił jakiś hejter i zaczął nas wyzywać "a co wy kucyki was jarają?" "żal mi was" poza nim było całkiem ok najlepiej było jak dostałem Hosta roomu btw. mój nick w grze kronus444 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się