Jump to content

osu!

Nister
 Share

Recommended Posts

To było straszne.  :ivXRI:  Skończyłam mając ok. 26%, ale nie wiem dlaczego było ustawione na najtrudniejszy poziom. Jak to zmienić? DA się to zmienić?

EDIT: Już znalazłam.

Edited by łuna.

.

Logujesz się na stronę osu, wchodzisz w swój profil i po najechaniu na nick (ten pod avatarem) po prawej stronie pojawi Ci się "change?". Klikasz w to i masz tam wszystko opisane :> 

tak ale według tego muszę zapłacić.... a ja nie zamierzam płacić, więc sobie odpuszczę

tak ale według tego muszę zapłacić.... a ja nie zamierzam płacić, więc sobie odpuszczę

Aby móc zmienić nick, musisz przynajmniej raz zakupić supportera osu. Jeśli minie okres jego trwania, opcje takie jak zmiana nicku czy user page - pozostają. Pamiętaj, że nick można zmienić tylko jeden raz.

Edited by miskof
  • Upvote 1

• 1 month later...

Witam wszystkich graczy osu! We czwartek Będziemy grać od 20 30 najpewniej do 2 w nocy   :evilshy:  hasła nie będzie a pokój będzie się nazywał PartyMLP ( host będzie wymienny :3 ) Mam nadzieje, że ktoś wpadnie :D ( mój nick NightyBlue jak ktoś by chciał ) 

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Wiecie co, przeglądam tak ten temat od kilku tygodni, widzę że nikt tu już nic nie pisze, ogólnie temat został troszkę pogrzebany.
Zastanawia mnie tylko czy ktokolwiek jeszcze w to gra, czy tylko nie udzielają się tutaj, jak niektórzy pamiętają w kwietniu,maju graliśmy o 20 zawsze pokój Bronies Polska 
Ostatnio nawet wróciła mi chętka do osu, więc tu pojawia się pytanie ode mnie, chcecie w weekend jak za dawnych czasów pograć o 20?, jeżeli tak to napiszcie zobaczę czy jest
sens dalej przeglądać wgl. ten temat

• 3 weeks later...

PS. Fajnie się gra na multi?

Prawie tak samo jak na singlu tylko na koniec gra porównuje twój wynik z innymi...

Chyba że grasz na trybie co-op to po prostu nie klikasz w kółka które mają szary kolor.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...