Neonowaty Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 NeonPL Głownie gram w Taiko. Udało mi się jedną piosenke The Offspring zagrać na prawie best. ;D 128 w rankingu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Mój nick an łosu to (uwaga uwaga bedzie oryginalnie) naruto5785. Tak sobie myślę że trzeba zrobić jakiś mini turniej w osu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Przecież wszyscy wiedzą że wygra misiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 ... Chyba że zaproszę kumpla ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Przecież wszyscy wiedzą że wygra misiek... Zróbmy turniej w taiko (zuoo) to nie będzie miał tak łatwo A na serio można coś zrobić, znacznie bardziej wolę grać z kimś niż samemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Taki turniej miałby większy sens jakby było więcej ludzi podzielonych na kilka grup zależnie od skilla, bo aktualnie można wypisać zwycięzców z góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Takie tam z dzisiaj trzeba się czymś pochwalić żeby rozruszać temat ;p https-~~-//www.youtube.com/watch?v=cJk0N4ANoNI nienawidzę streamów na tej mapie... Taki turniej miałby większy sens jakby było więcej ludzi podzielonych na kilka grup zależnie od skilla, bo aktualnie można wypisać zwycięzców z góry Można na przykład podzielić na mapy easy/normal i hard/insane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Można na przykład podzielić na mapy easy/normal i hard/insane I tak mamy chyba zbyt mało ludzi. Na easy/normal znalazło by się pewnie kilka osób ale na hard/insane to już chyba byłby problem. Zawsze ci z hard/insane mogą grać też na easy/normal psując grę innym, albo ci z easy/normal zagrają na hard/insane z góry będąc skazanymi na porażkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 A jak ktoś (tak, mam na myśli mnie) gra na normal/hard, to też ma nie za ciekawie. Na razie turniej nie ma najmniejszego sensu. Lepiej sobie pograć towarzysko i nie przejmować się wynikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Yyyy.. o co chodzi w tej grze bo nie jarzę?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 To taka gra muzyczna, w której klikasz kółka, przeciągasz je itp. Coś jak Guitar Hero, tylko na komputer i w trochę innej formie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Możecie mnie też dać do listy i na osu nazywam się Bonifacus Gram od wczoraj i bardzo mi się spodobało : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Proszę o dopisanie mnie do listy Nie gram często ale graj est dość fajna, choć szkoda że nie wziął się za to jakiś porządny producent, chociaż wtedy była by najprawdopodobniej płatna więc może to i nawet dobrze... Mój nick: Katynista11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 szkoda że nie wziął się za to jakiś porządny producent A co takowy mógłby zaoferować? Moim zdaniem w osu! nic nie brakuje, a Peppy daje sobie radę i wie co robi. Chyba, że jest coś o czym nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Gdyby wziął się za to "porządny" producent, mielibyśmy masę reklam, durne płatne DLC i prawdopodobnie brak edytora Zdecydowanie wolę takie gry, bo często twórca gry wysłuchuje graczy, a nie ich olewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Kurczę muszę w to zagrać... Ale niestety nie zagram ze względu na to że nie posiadam w tej chwili kompa... Nie wiem może zagram u kumpeli tylko nie wiem czy będzie jej się to chciało ściągać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 @wa_ Mam pewne pytanie ty grasz na tablecie czy na myszce? Bo na gameplay'u który pokazałeś (moim zdaniem) wygląda jakbyś używał tableta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Myszka, akurat tutaj jeździłem dość płynnie, ale "normalnie" to mam włączoną panikę i trzęsę niemiłosiernie (głównie widać na sliderach). Porównaj z powtórką stąd (27. miejsce). Tableta to bym chciał mieć, ale kompletnie nie umiem rysować, a do jednej gry to bez sensu kupować, a i tak trzeba go ogarnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Dobra w końcu udało mi się znaleźć tego tableta. Jeśli kogoś interesuje model: Intuos PTK-840 Ciekawe jak na tym się gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ja znalazłem takiego: Wacom Bamboo Pen A6 S CTL-470K. Pouczę się rysować i może sobie kupię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ja też prosiłbym o wpisanie na listę gram dosyć często ale idzie mi niezbyt dobrze Mój nick Ralmir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Możecie mnie dorzucić do listy, ostatnio złapałem bakcyla i młócę Nick standardowo - JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zgłaszam się do was z pewną prośbą, a mianowicie chodzi o spinnery macie może beatmapę na której mógłbym potrenować? Ogólnie znalazłem jedną ale niestety link był nieaktualny (ten na stronce Osu!). Ktoś mógłby ją podesłać jeśli ją posiada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Najlepsza mapa do trenowania to Loituma - Ievan Polkka, mi się udaje wykręcić do 150000, ewentualnie to. Z rankingowych to Discord świetnie się nadaje i jeszcze tutaj jest dłuuuuugaśny spinner w poziomie Hard, ale dopiero na końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mam nową ulubioną grę. Dawno nic mi tak nie wciągnęło, coś czuję, że nowe uzależnienie się szykuję. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się