FaithFire Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 wa_ Wielkie dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Zauważył już ktoś może nowy tryb gry? ;] Co o nim sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Hmmm, nie wiem jak w to grać Ale z tego co tak pobieżnie sobie zajrzałem, to zapowiada się ciekawie. Teraz tylko ogarnąć i jedziem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Zauważył już ktoś może nowy tryb gry? ;] Co o nim sądzicie? Świetny Teraz już nie potrzebuje Stepmanii Niech jeszcze dodadzą Guitar Hero i będzie idealna gra dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Ja nie trawię osu!manii, już wolę Taiko Przy okazji zapraszam do ściągnięcia nowej beatmapy, którą ostatnio robiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 A możesz zrobić ciut łatwiejszą wersję??? Bo nie ogarniam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Nie wiem skąd ale miałem już tą mape pobraną tylko nie wrzuciłem jej do gry Na razie nie mam jak sprawdzić osu! ale w osu!manii jest bardzo fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Osu!mania to świetny tryb gry! ;D Od ostatnich 3 dni gram tylko w tym trybie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Zapisz mnie. Poznałem tą grę na urodzinach kolegi, ale byłem zbyt leniwy by ją opisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Kawał dobrej roboty odwaliłeś z tą beatmapą, ale do 'Harmony' chyba jest podpisane za dużo gwiazdek, tam praktycznie same slidery są Ale 2gi poziom gra się całkiem przyjemnie, po kilku próbach mam 92% więc ie jest chyba ze mną aż tak strasznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 @up: I tak już robiłem wszystko żeby spadł star rating, bo zanim poułatwiałem to było 4.80. Takie uroki automatycznego oceniania Będzie też Easy, ale nie dzisiaj, może jutro coś podłubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Jak mam być szczery to widziałem tą grę tylko raz,niestety to nie dla mnie bo mam lekki problem z wzrokiem a no na ekranie dużo się dzieje.Ale może kiedyś spróbuję swoich sił w osu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Ja mam problem z trudnymi mapami, bo mój refleks pozostawia wiele do życzenia. I dlatego grywam sobie tylko w te, gdzie jest wersja "Easy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Ja tam lubie grać w podstawowy tryb. Wbiłem tam 44 poziom i jakoś nie podobają mi się inne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ja pograłem z 3 tygodnie i w niektórych piosenkach "insane" na "B" przejdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 ja też w to gram nick jak na forum 12 lev ale hardy za trudne są jescze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Również w to grywam 13 lv, jakoś tam mi idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Ostatnio zaistniała pewna sytuacja że dostałem tablet i w mojej chorej głowie zrodził się pomysł by zagrać wreszcie w Osu! na takiej zabawce... Po jakichś 5 minutach wybijałem rytm na tablecie. Ktoś próbował? Jeśli tak to mam pytanie: Można grać przez neta na tablecie ponieważ bardzo chętnie bym w taki sposób się pobawił z kimś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 @FaithFire ja próbowałem. Szło mi beznadziejnie, bo jestem już przyzwyczajony do myszki. Co do pytania... Osobiście nie grałem, ale wątpię, by nie można było grać przez internet. Bo kto ci zabroni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie wiem, czy powinienem, ale wrzucam tutaj skina zrobionego przeze mnie dla bronies ;] popaczta: http://osu.ppy.sh/forum/p/1876381#p1876381 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Zapytam ile masz jeszcze takich skinów? Bo jest bardzo fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie wiem, czy powinienem, ale wrzucam tutaj skina zrobionego przeze mnie dla bronies ;] popaczta: http://osu.ppy.sh/forum/p/1876381#p1876381 Bardzo fajny skin. Kilka elementów wrzucę do swojego "stylowego miksu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Dzięki wielkie za uznanie jest to mój pierwszy skin i będę go tylko ulepszał w miarę czasu i chęci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Autora tematu proszę o zmianę nicku, teraz się ukrywam jako wa_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 A, można mnie też wpisać do listy ? w ostatnim poście o tym zapomniałem :/ (nick mam wszędzie taki sam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się