Szonszczyk Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) Jak w temacie: waszym zadaniem jest podmienić jedno lub więcej słów w nazwie filmu słowem oznaczającym nowe podmieńce czyli: "Tęczling", ("Tęczelot", "Tęczlandia" lub inne pochodne tęcze). Zaskoczcie mnie swoimi pomysłami i pokażcie Thoraxowi że jego tęczlingi są bardzo popularne w światowej kinematografii! To ja zacznę: "Władca Tęczlingów" "Harry Potter i komnata tęczlingów" "Harry Potter i Tęczling Filozoficzny" "Tęczogród" <Więcej już wkrótce> Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 "Dobry, zły i tęczling" "Sami tęczlingowi" "Pretty tęczling" "Tęczling w Nowym Jorku" "Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stary tęczling" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 "Tęczlingśniaczek" "Tęczling przyszłości" "Rambo - pierwszy tęczling" "Tęczling ocalenie" "Świat według tęczlingów" "Sędzia Anna Maria Tęczlingowska" "Tęczlingers - czas chrysalis" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) Martwica tęczlinga Koszmar minionego tęczlinga Koszmar z ulicy tęczlinga Piątek 13-go 6: Tęczling żyje Piątek 13-go 8: Tęczling zdobywa Manhattan Piątek 13-go 9: Tęczling idzie do piekła ( R.I.P ) xD Halloween 4: powrót Tęczlinga Myersa Halloween 5: zemsta Tęczlinga Myersa Miasteczko które bało się tęczlinga Laleczka Tęczling Tęczlingowa masakra piłą mechaniczną Tęczling kontra martwe zło (chodzi o serial) Armia tęczlinga Tęczling behind the sun Tęczlingomantik Tęczling holocaust I najlepsze tęczlingowa masakra wibra...em (Wiadomo o co chodzi heh ) Edytowano Styczeń 2, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) Różny misz-masz filmów jakie wpadły mi do głowy Tęczling Jeden Milczenie Tęczlingów Fantastyczne tęczlingi i jak je znaleźć Tęczlingi z Ferajny To nie jest kraj dla starych tęczlingów Tęczling Zawodowiec Jak Wytresować Tęczlinga Tam gdzie rosną tęczlingi Tęczling poszedł na wojnę Tęczling Chrzestny Lista Tęczlinga Tęczling z Blizną Tęczling w Pasiastej Piżamie Tęczling z Wyboru Dobry, Zły i Tęczling Tęczlingi Nie Płaczą Dzień Tęczlinga Sorki za ewentualne powtórki xD Edytowano Styczeń 3, 2017 przez Oitsimel 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 "Tęczling na dachu" "Tęczling w Krainie Czarów" "Tęczling z Saint-Tropez" (względnie "Żandarm z Tęczelotu") 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 "The Tęczlingers" "Tęczlingerman" "Tęczlingtrek" "Kogel mogel 2 czyli tęczlingmatias" "Siedmiu tęczlingów" "Ostatni tęczling" "Zagadki Equestrii z Tęczlingiem Thoraxem" "Skazani na Tęczling" "Tęczlingowa mila" "Zapach tęczlinga" "Między nami tęczligowcami" "Changeling który został Tęczlingiem" "Tęczling który pozostał Changelingiem" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 (edytowany) "Kod Tęczling" "Stalowy Tęczling" "Power Tęczlings Tęczowa Moc" "Tęczlings - Przyjaźń i Tęcza" bo mogą być seriale/anime? A jak nie to jeszcze: "Ostatni Tęczling" "Czarny i tęczowszy" "101 Tęczlingów" "Uwolnić Tęczlinga" "Król Tęczling" "Śpiąca Tęczlingówna" "Siedmioro Tęczlingów" "Chrysalis kontra Tęczlingi" "Fairy Tail: Tęczling Feniksa" "Magiczny Tęczling Legenga Canterlot"* "Eqiestriańskie Wojny epizod II: Atak tęczlingów"* "Poznaj Moje Tęczlingi" "Po Rozum Do Tęczlingów" "Mój Mały Tęczling" "Książe Tęczlingów" "Dzielna Do i Królestwo Kryształowego Tęczlinga"* "Rodzinka Tęczlingów" "TęczlingStory" "Tęczling: Początek" "Dzień W Którym Powstały Tęczlingi"* "Kung Fu Tęczling" "Kraina Tęczlingów" "Tęczling Boys: Rainbow Rocks" "Megatęczling" "Tęczling z Zielonego Wzgórza" "Ranczo Tęczowyje" *Bo można trochę bardziej przerobić, nie? (wiem, kilka się powtarza... ale nie chce mi się szukać u usuwać tego co dodano w trakcie pisania tego posta) Edytowano Styczeń 3, 2017 przez Lyokoheros 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 "Jak rozpętałem II wojnę tęczową" "Tęczlingi i demony" "Harry Potter i Czara Tęczy" "Skazani na Tęczelot" I na koniec z trochę innej beczki: "Chrissy Poppins" (ktoś się domyśla, dlaczego?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 "Jak zostać tęczlingiem" "Księżniczka i tęczling" "Planeta tęczlingów" "Królewna Śnieżka i siedem tęczlingów" "Tęczling w butach" "Tęczling Wars: Tęczlingowa Nadzieja" "Tęczling Wars: Tęczling Kontratakuje" "Tęczling Wars: Powrót Tęczlingów" "Tęczling Wars: Tęczlingowe Widmo" "Tęczling Wars: Atak Tęczlingów" "Tęczling Wars: Zemsta Tęczlingów" "Tęczling Wars: Przebudzenie Tęczlingów" "Tęczling Wars - Historie: Tęczling Jeden" "Tęczlingowe Ranczo" "Sezon na Tęczlinga" "Tęczlingi i Koty" "MLP FiM - EG: Tęczling Rocks" "MLP FiM - EG: Igrzyska Tęczlingów" "MLP FiM - EG: Tęczling of Everfree" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 38 minut temu Bleflar napisał: Ta zabawa to plagiat! plagiat! Plagiat Ciastko! (Ostatnie echo mi się zepsuło) Ta zabawa już była! Ukryj zawartość https://mlppolska.pl/topic/10118-zbetonuj-tytu%C5%82/ >Post z 2014 roku, więc wielce prawdopodobne, że mogłem go nie widzieć. >Nie jest to wielce odkrywcza zabawa, na różnych stronach z memami, aż roi się od tego typu zabaw. >Wiem, że chcesz być jeszcze większym hejterem, ale to już jest totalnie niepotrzebne. Robisz niepotrzebny offtop wykazując coś co od dawna było wiadome. >Tamta zabawa jest martwa, więc można wykorzystać jej styl i pomysły. >Jeśli ten "plagiat" cię w jakikolwiek sposób obraża to zgłoś to moderatorom. Jak ten twój post to troll to wiedz, że przekroczyłeś już limit tolerowanego trollowania i niepotrzebnie mi się narażasz. Pozdrawiam, Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts