twister Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Pewnie wielu z nas zna "The Top Ten Pony Videos" , czyli 10 najlepszych kucykowych filmów miesiąca. Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia takiej serii, ale w polskim fandomie, z polskimi filmami. Ale prócz kucykowych filmów pojawiałyby się też filmy naszych kochanych YTberów (Pony Writer, MMT, etc.) Seria ta pojawiałaby się co miesiąc na stworzonym przeze mnie kanale YT. Każdy taki odcinek posiadałby: - wstęp (20-30 sek) - Top 10 filmów (każdy po ok.30-40 sek) - Jakieś dodatkowe filmy które zasługują na wspomnienie (też ok. 30-40 sek) - zakończenie (napisy ok. 10-20 sek) Co sądzicie o tym pomyśle? Może wypalić, czy niezbyt? Proszę o komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Pomysł wydaję się dobry, ale chyba nie będzie za dużo co robić, Polskich filmików chyba nie ma za dużo? Tłumaczenia tez będą się liczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 3 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Pomysł wydaję się dobry, ale chyba nie będzie za dużo co robić, Polskich filmików chyba nie ma za dużo? Tłumaczenia tez będą się liczyć? Myślę nad tym, ale na pewno będą się liczyć fanduby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Polecam kanał Sebek5245 świetne pytp robi, czyta ff i gra w gry ale jest mało znany nie potrafi się zareklamować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Nie znam się na polskim odłamie fandomu na youtube także nie pomogę xD Mogę służyć jedynie pomocą przy obróbce filmów ... godzinę temu Rainbow Twister napisał: Seria ta pojawiałaby się co miesiąc na stworzonym przeze mnie kanale YT. Chyba co rok ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 6 minut temu MasterOfRainbows napisał: Nie znam się na polskim odłamie fandomu na youtube także nie pomogę xD Mogę służyć jedynie pomocą przy obróbce filmów ... Chyba co rok ... Przestań byś największym pesymistą w dziejach forum pls. Daj mu spróbować , nie uda się to się nie uda, i co z tego? jak się nie spróbuje to nic się nie uda 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Przestań byś największym pesymistą w dziejach forum pls. Przestań być największym komunistą w dziejach forum pls. xD 1 minutę temu Dabrowski napisał: Daj mu spróbować , nie uda się to się nie uda, i co z tego? jak się nie spróbuje to nic się nie uda Czy ja mu bronię? Chodzi mi o to, że nie ma aż tak dużo materiału by tworzyć miesięczne filmiki. Dobra, może co kwartał niech robi, tak rzymskim targiem. Pasi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 2 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Przestań być największym komunistą w dziejach forum pls. xD Czy ja mu bronię? Chodzi mi o to, że nie ma aż tak dużo materiału by tworzyć miesięczne filmiki. Dobra, może co kwartał niech robi, tak rzymskim targiem. Pasi? Serio myślisz że jestem komunistą? Tak jak sądziłem naprawdę bierzesz każdą rzecz na poważnie i najwyraźniej nie umiesz nawet śmieszkować Kwartał brzmi sensownie i przemyślałbym to w sumię na jego miejscu. A i wgl mam pogromce komuchów na avku... Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Jest jeszcze kanał TheBerliett. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 49 minut temu Dabrowski napisał: Serio myślisz że jestem komunistą? Jak nie ty to kto? xD 48 minut temu Dabrowski napisał: Tak jak sądziłem naprawdę bierzesz każdą rzecz na poważnie i najwyraźniej nie umiesz nawet śmieszkować Twoje śmieszkowanie nie jest mi do śmiechu. sry. Myślisz, że dlaczego zablokowałem cię na steamie? (pyt. retoryczne) 33 minuty temu Wonsz napisał: Jest jeszcze kanał TheBerliett. Chyba już powoli można by dawać swoje propozycje z miesięcy 10/16, 11/16 i 12/16 . (ktoś przecież musi zobaczyć te filmiki, ocenić je i zagłosować na nie, co nie?) I proponuję by dać jakiś inny system niż ma np. jhaller, typu: głosowanie na 5 filmików, ale do rozdania,pomiędzy filmy, ma się (np.) 20 punktów i max na film to 10. Lub też może liczyć się pozycja w wymienionej liście głosowanych filmów ... To są tylko moje propozycje aby urozmaicić nieco głosowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 Jak narazie widzę to tak: film będzie co kwartał, przed powstaniem filmu, pojawi się zapowiedz, pod którym będzie można wybrać od 4 do 7 filmów. Głosowanie będzie trwało 1 lub 2 tygodnie. Chciałbym żeby głosowanoe było dla CAŁEGO fandomu, a nie tylko dla forum. Dlatego projekt się rozwija i potrzebuję porad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Chciałbym żeby głosowanoe było dla CAŁEGO fandomu, a nie tylko dla forum. To musisz wstawić film na którym się głosuje, WSZĘDZIE. 1 minutę temu Rainbow Twister napisał: Dlatego projekt się rozwija i potrzebuję porad. Pacz wyżej. Tylko takie pytanie: w jakim programie będziesz robił filmiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 7 minut temu MasterOfRainbows napisał: Tylko takie pytanie: w jakim programie będziesz robił filmiki? Camtasia Studio 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 2 godziny temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Polecam kanał Sebek5245 świetne pytp robi, czyta ff i gra w gry ale jest mało znany nie potrafi się zareklamować Ja mam podobny problem :( nagrałem taką masę fików, nagrywam konwenty, a popularność mała dosyć, jak na ilość kontentu :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) 8 minut temu Accurate Accu Memory napisał: Ja mam podobny problem :( nagrałem taką masę fików, nagrywam konwenty, a popularność mała dosyć, jak na ilość kontentu :( Podaj kanał YT dam suba i popatrzę Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Podaj kanał YT dam suba i popatrzę Biblioteka Twilight :) Własnie dodałem nowy fanfik - to znaczy lektorat - Save Me Silent Universe. Znajdziesz też kopę nagrań z imprez kucykowych/konwentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 18 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Twoje śmieszkowanie nie jest mi do śmiechu. sry. Myślisz, że dlaczego zablokowałem cię na steamie? (pyt. retoryczne) Bo nie podobały ci się moje poglądy polityczne? Bo pytałeś się czy jestem Patriotą, odp tak i poleciał blok? I ty mnie nazywasz komuchem lel Zapraszam na priv jak coś bo nie będę więcej zaśmiecał tematu, aczkolwiek nie lubię gdy ktoś mi z czymś takim na publiku wyjeżdża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffy Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Czemu nie, spróbować zawsze można Zawsze gdy już zrobisz ten film z zapowiedzią możesz napisać do innych kucowych stron, jak chcesz żeby głosowanie rozeszło się poza forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Tak się zastanawiam czy na początek nie warto by też zrobić takiego bardziej "historycznego" wydania, w sensie nawet ze starszymi filmikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 9, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2017 50 minut temu Lyokoheros napisał: Tak się zastanawiam czy na początek nie warto by też zrobić takiego bardziej "historycznego" wydania, w sensie nawet ze starszymi filmikami. Świetny pomysł Może zrobię taki jaki jako test Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 27 minut temu Rainbow Twister napisał: Świetny pomysł Może zrobię taki jaki jako test Tylko wyślij link w tym temacie żebyśmy wiedzieli i jak coś to doradzili potem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 A polonizacje różnych filmików też się liczą? Mam na myśli na przykład coś takiego: Spoiler Przy czym od razu mówię, jedynym co tu zrobiłem było zmienienie głosu z angielskiej wersji oryginalnego zwiastunu "Dziedzictwa Pustki"("Legacy of the Void") na polską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 12, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2017 9.01.2017 at 22:19 Lyokoheros napisał: A polonizacje różnych filmików też się liczą? Mam na myśli na przykład coś takiego: Ukryj zawartość Przy czym od razu mówię, jedynym co tu zrobiłem było zmienienie głosu z angielskiej wersji oryginalnego zwiastunu "Dziedzictwa Pustki"("Legacy of the Void") na polską. Takie filmy też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się