Hevra Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 bo moją ulubioną aktualnie jest ta :3 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 DAM DAM DAM A tak bardziej na temat: Aktualnie owej nie posiadam, ale mina Tłajlajt na bluzie jest zacna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 9 minut temu Ziemowit napisał: A tak bardziej na temat: Aktualnie owej nie posiadam, ale mina Tłajlajt na bluzie jest zacna Wiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Mogłaś bardziej podwinąć, więcej atencji by wpadło. :^) 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Gdybym miał mieć bluzkę z kucykami pony to raczej byłaby "dyskretniejsza" niż ta Naughy Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Styczeń 29, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2017 8 minut temu GoForGold napisał: Mogłaś bardziej podwinąć, więcej atencji by wpadło. :^) Aż tyle nie potrzebuję, mam od tego chłopca w zako :3 (@Siper tak o tobie mówię) :* ~ Siper 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 To się Twilight spiła... Osobiście nie mam żadnej koszulki i mieć nie chcę. Wystarczą mi dwie przypinki PS: "kucyk = pony", "pony = kucyk", Wiem, że tak jest w gazetce, ale "Mój kucyk kucyk" brzmi idiotycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Święta Celestio do cholery jasnej! Nie pisz "kucyki pony" xp To jest rakowe.. Ale fajne zdjęcie btw 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Meh, nawet nie wiem jak zareagować na ten post. Ale skoro to offtopic to nie mam prawa się czepiać co kto wstawia, jest wolność słowa. Dobra, postaram się normalnie odpowiedzieć. Czy mam ulubioną koszulkę z kucami...? Tia, z Ponymeeta z Warszawy. Jest moją ulubioną bo jest... jedyna. Co do Twojej nie podoba mi się sam wektor z Twi- za bardzo sugestywny. Pewnie wychodzę teraz na sztywnika czy coś, ale to tylko moja opinia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Wowow... ładne nogi... znaczy się... bluza. Ta sexy Twilight (nie, żebym gustował w clop artach) tak dobrze wpasowuje się w nogi wraz z podkolanówkami, że można spokojnie wybaczyć tą niefortunną nazwę tematu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety, jeszcze nie mam żadnej kucowej bluzki, a chętne bym jakąś sobie ogarnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Styczeń 30, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2017 >2k17 >nadal się łapią na "kucyki pony" >xDDDD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Przyznaję że Twilight nie była pierwszą rzeczą na której zawiesiłem oko.. Mam parę tych koszulek.. Z koszulkami z mlp jest tak że są takie z najzwyklejszym nadrukiem, artem jakiejś postaci.. i takie są trochę słabe moim zdaniem. Najlepsze są takie które przedstawiają sobą jakąś fajną treść przy okazji eksponując kucyka. To są dwie moje ulubione: nie chce mi się robić zdj więc dam obrazki ze sklepu. Spoiler Spoiler A ta mi się podoba i planuję ją kupić Spoiler A "kucyki pony" nigdy nie przestaną boleć w oczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 11 godzin temu Hevra napisał: >2k17 >nadal się łapią na "kucyki pony" >xDDDD Ja zawsze łapię się na "kucyki pony" i łapać oraz wypominać będę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Szczerze mówiąc, nie mam żadnej koszuli z kucami, ale z chęcią kiedyś sobie taką sprawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Cytuj To są dwie moje ulubione: nie chce mi się robić zdj więc dam obrazki ze sklepu. z jakiej strony masz te koszulki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 (edytowany) 54 minuty temu Zeus napisał: z jakiej strony masz te koszulki? https://www.redbubble.com/shop/mlp sporo się czeka ale się opłaca Edytowano Styczeń 30, 2017 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Cytuj sporo się czeka ale się opłaca Portfel też zaboli bo za sztukę to koło 100 zł wyjdzie, ale muszę przyznać że wzory są świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 (edytowany) @Hevra I tak tu nikt nie patrzy na twoją koszulkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale nogi masz fajne. Witamy na forum, który jest zbiorem samotnych, silnych i niezależnych facetów. Moimi ulubiony koszulkami są te, prosto z fandomu, niejednoznaczne. Raczej biała koszulka ze stockowym vectorem nie robi wrażenia. Edytowano Styczeń 30, 2017 przez Curtiss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 @Vezz Tyle tu tego fajnego, że nie wiem co wybrać. Najbardziej podobają mi się koszule z Vinylką (i Octavią). Szkoda, że wcześniej nie poznałem tego sklepu. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się