Gość Ziemowit Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 (edytowany) Witajcie moi drodzy, dziś chciałabym porozmawiać z wami o ciastkach, ciastach i ogólnie o słodyczach z jabłkami i bez. Tutaj będziecie mogli wymieniać się przepisami, podyskutować jakie ciasta lubicie najbardziej i dlaczego. Tak, zapewne większość z was ciasta lubi i z chęcią więcej się o nich dowie. Ja osobiście najbardziej lubię zwykły jabłecznik z pianką, takie są pyszne: A wy co najbardziej lubicie ? Edytowano Lipiec 22, 2018 przez Orsiro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 (edytowany) Liczy się kołocz z jabłkiem? Bo uwielbiam. Spoiler Edytowano Luty 8, 2017 przez Polineks96 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Liczy się ciasto, ale z galaretką jabłkową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Tylko wuzetka !!!!! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Ciasto? Spoiler Obojętnie jakie, ważne żeby było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 (edytowany) Pinkie weź powiedz ILE ja chce https://m.youtube.com/watch?v=zX4Io8zJtxY Dzięki ile płace? Edytowano Luty 8, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 54 minuty temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Pinkie weź powiedz ILE ja chce Pokaż ukrytą zawartość https://m.youtube.com/watch?v=zX4Io8zJtxY Dzięki ile płace? Repka dla Vezz'a pod tym postem. Polecam się na przyszłość A skoro przy ciastach jesteśmy to ja najbardziej lubię izaurę.. ciast z jabłkami raczej nie jadam :/ W ogóle nie lubię ciast z owocami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler Zdecydowanie i bezapelacyjnie najlepsze ciasto jakie kiedykolwiek posmakowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Kruszaniec, leśny mech, WZ-ka, jabłecznik, ptasie mleczko, piernik z dżemem, tortoletka, prawie wszystkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 19, 2018 Share Napisano Lipiec 19, 2018 (edytowany) Mam kilka ulubionych ciast, ale chyba najlepsze według mnie to kukułka. Spoiler Edytowano Lipiec 19, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 23, 2018 Share Napisano Lipiec 23, 2018 Ja lubię rafaello, takie kokosowe ciasto ale najbardziej szarlotkę lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 23, 2018 Share Napisano Lipiec 23, 2018 Ja ogólnie bardzo lubię ciasta z dużą ilością masy dlatego też innymi moimi ulubionymi ciastami są kremówki. Spoiler Nie przepadam natomiast za piernikami czy ciastkami takimi jak keks gdzie jest masa różnego rodzaju "dziadów" jak gdyby ktoś ze śrutówki w nie wypalił. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts