trebuhpl Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witaj Bro0or! Yay! Widzę, że jestem pierwszym, który cię przywitał na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witaj Bartku. Widzę, że forum polecili Ci porządni użytkownicy. Bardzo mnie to cieszy, mam też nadzieje, że dobrze będziesz się bawił na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witaj Lubie tworzyć filmiki i bawić się efektami specjalnymi. Jakie to filmiki tworzysz? I jakie efekty specjalne? Sony Vegas czy After Effects? Czy coś kompletnie innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 To ja będę drugi. Witam Cię serdecznie! EDIT: Ahh, byliście szybciej Po pierwsze witam wszystkich nowo przybyłych a po drugie witam Ciebie FOXX7896 i radzę ci sobie ściągnąć jeżeli nie posiadasz Google Chome lub przeinstaluj swoją na nowo i problem z wyświetlaniem będziesz mieć z głowy XD He he, myślisz że ja tego nie robiłem? Tu już trzeba płytką systemową się posłużyć ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Korzystam z programu Sony Vegas. Bardzo dobry program moim zdaniem. A kręcę sobie filmiki z gier "for fun" i póki co mam 164 widzów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Korzystam z programu Sony Vegas. Bardzo dobry program moim zdaniem. A kręcę sobie filmiki z gier "for fun" i póki co mam 164 widzów :brohoof: Lubię cię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 164 widzów? Ładnie, ładnie.. Ja mam na swoim kanale 423, który jest poświęcony mojej pasji i graniem we wszelakie gry, i tworzenie gameplay'ów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 @Br0or O widzę, że nie tylko ja nagrywam filmiki z gier Jak tam wrażenia z używania provegasa? (bo mnie osobiście się podoba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Chrysal robię tak samo jak ty na swoim kanale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Witam na forum, Br0or! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 @trebuhpl Bardzo fajne wrażenia dużo ciekawych efektów dodatkowo sam możesz tworzyć własne. I jeszcze ten ciekawy system obróbki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 O serio? Nie wiedziałem, że wy też nagrywacie ;D. Mianowicie Chrysal i trebuhpl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Widzisz ile jeszcze o nas nie wiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Też nagrywałam. Ze znajomych. Ale mamy przerwę, bo robimy coś innego Kogoś nie powitałam? Straciłam rachubę. Witam jakby co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Siemasz Br0or życzę ci dobrej zabawy na forum i utworzenia nowego tematu o Sony Vegas'ie i filmach z gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witaj na forum Br0or . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam mam na na imię Piotr. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej ( woj. śląskie ), rocznik 87. Interesuję się historią i kulturą japońską. W wolnych chwilach siedzę przed kompem lub czytam książki (postapo i fantasy to moje ulubione gatunki). Słucham głównie Sabaton, Blind Guardian, Iced Earth, Matalica, Rush, oraz R+. MLP FIM zaraził mnie mój młodszy brat, moje ulubione postaci to : Księżniczka Luna, Fluttershy oraz Zecora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam serdecznie kolejną osobę z "mojego" regionu Kultura Japońska czyli tak jak ja.. Sabaton na pierwszym miejscu, za to również wielki plus.. Dodatkowo bardzo ciekawe postacie ci się podobają, a Księżniczka Luna cieszy spośród nich najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam cię Zandi w naszym gronie ! Widzę, że lubisz podobne typy książek co ja i do tego słuchasz dobrą muzykę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Hejka. KeyPony, rocznik 95, uczeń na kierunku technik informatyk, mieszkam w Kołobrzegu. Zajmuję się modelingiem 3d, efektami wizualnymi, webmastering i webdesign, tworzeniem wizualizacji pomieszczeń 3d dla dużych firm (dzięki pomocy brata). Zajmuję się także głęboko pojętym majstrowaniem w elektronice. W czasie wolnym tworzę muzykę na syntezatorze, rysuje art 2d, a także jestem jednym z administratorów (2 w kolejności) bloga http://bronyinn.wordpress.com/. Fan Luny i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam was bardzo serdecznie . O, i kolejni fani Luny i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Nie wierzę!! Ja po prostu nie wierzę.. Kołobrzeg! Człowieku właśnie zostałeś u mnie wypisany na samej górze brony!! Witam cię serdecznie jako osoba urodzona w Kołobrzegu, co ty na to żeby się w wakacje spotkać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Zajmuję się modelingiem 3d, efektami wizualnymi, webmastering i webdesign, tworzeniem wizualizacji pomieszczeń 3d dla dużych firm (dzięki pomocy brata). Modeling 3D w jakim programie? Blender, Maya, 3Ds Max? Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Nie zauważyłem że nowa strona się pojawiła Modeluje w 3d maxie 2012, efekty w Adobe After Effects CS5 Chrysal- Nie mów żeś ty z KG?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Mam na imię Domi. Mam 13 lat. Mieszkam niedaleko Krakowa. Jak wiadomo chodzę do szkoły. Piję nałogowo Frugo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się