Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

No to taki temacik też się chyba przyda, chyba każdy wie o co kaman ;p Dobra, to ja mam na imię Adrian, mieszkam w Kraśniku (woj.lubelskie), interesuję się informatyką, moje hobby to granie na kompie xD, lubię pomidorową, i oczywiście jestem fanem My Little Pony Friendship Is Magic, moja ulubienica to Fluttershy. To chyba tyle o mnie, w razie czego to pytać ^^.

Adam urodzony 1997 roku w Warszawie pozdrawia. Lubi on My Little Pony: Friendship is Magic, jego ulubioną postacią jest Applejack. Grywa on na pianinie, pływa, ogląda Anime, słucha Techno i różnych soudtracków filmowych jak i z gamingu, lubi też muzykę orkiestralną, Rocka i Japońskie niszczyciele mózgów, gdyż są one takie słodkie, że się nie da wytrzymać. Interesuję się on Informatyką, Przyrodą, Survivalem, Bronią, różnymi rzeczami związanymi z PC'ami, LoL'em, Poezją i zwierzętami. Osobiście ma on białego chomika Dżugarskiego. Lubi fistaszki.

Ni Hao! Jakub, rocznik 97, mieszkam w woj. dolnośląskim , ulubiona postać to fluttershy , a zaraz po niej rainbow dash. W wolnych chwilach siedzę na komputerze lub jeżdżę rowerem albo motorem. Słucham głównie Nirvany, Prodigy, Papa roach oraz limp bizkit. Uzależniony od MLP ;)

Następny brachol!!! Witaj wśród nas

//Pinkie Pie : A to wy take 'Siostry Systers' będziecie ? :P

Fluttershy: Tak Pinkie, i będziemy opiekować się wszystkimi dookoła i dzielić się z nimi naszą życzliwością

Mam na imię Grzegorz, nazwisko można wywnioskować :) Mam 16 lat i pochodzę z Dąbrowy Białostockiej z woj. podlaskiego. Lubię grać w piłkę ręczną (1 msc. w woj.). Moim ulubionym kucykiem Jest Rainbow Dash. Słucham rocka, metalu i soundtracków :)

Mam na imię Nikola mieszkam blisko Bolesławca (woj.dolnośląskie) interesuje sie informatyką/polonistyką codziennie przed kompem spedzam przynajmniej 4h+ jestem wielka fanka anime oraz serii gry final fantasy a przez ostatnie dwa dni strasznie mi sie spodobalo MLP ;>

Mam na imię Nikola mieszkam blisko Bolesławca (woj.dolnośląskie) interesuje sie informatyką/polonistyką codziennie przed kompem spedzam przynajmniej 4h+ jestem wielka fanka anime oraz serii gry final fantasy a przez ostatnie dwa dni strasznie mi sie spodobalo MLP ;>

A to ciekawe, ja mam do Bolesławca bardzo blisko :D Chociażby na rowerze mógłbym jechac, haha :D Tylko ja łódzkie, ale nie daleko mnie jest Bolesławiec, to nie jest nawet 10km, może z 3 ? ^^ Albo 5 xd

A to ciekawe, ja mam do Bolesławca bardzo blisko :D Chociażby na rowerze mógłbym jechac, haha :D Tylko ja łódzkie, ale nie daleko mnie jest Bolesławiec, to nie jest nawet 10km, może z 3 ? ^^ Albo 5 xd

do Bolesławca mam jakies 30 minut drogi samochodem :D