Chrysal Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Miło powitać kolejnego miłośnika jakże rozrywkowej Pinkie Pie <3 Osobiście jest ona na drugim miejscu w moim rankingu czyli bardzo, bardzo wysoko Szczerze życzę ci miłego pobytu na forum, miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witajcie Karolu, cichy... Have a nice day. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Karolek co tam u ciebie...pamiętasz jeszcze starego znajomego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam, witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolek Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Cześć, Maxy. Jakże mógłbym Cię nie pamiętać? Jakoś u mnie leci. Vermik mnie namówił dzisiaj do zarejestrowania się tutaj, więc jestem. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Tak widziałem twój status na gm, ale mniejsza z tym. Mam nadzieję iż nie będziemy tu walczyć lub się kłócić. Domyślam się iż masz do mnie pewien uraz ze względu na ostatnio zaistniałe okoliczności. Proszę jednak abyś na tym forum zapomniał o tym i dobrze się bawił. Są tu naprawdę fajni ludzie z którymi da się pogadać na wiele tematów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam Cię Karolku. Też lubię Pinkie. (No shit Sherlock:D) No i... wypadałoby się przywitać jak Pinkie, tak więc http://www.youtube.com/watch?v=x63x5rrdmGU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Było już powitanie piosenką, zatem ja powitam Cię alkoholem Karolku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Hej... Jestem PePe od paru miesięcy oglądam mlpfim i nie moge przestać Jak widać po moim avatarze lubie Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Cześć stary! Mam nadzieję, że będziesz aktywny i zaszczycisz nas wieloma ciekawymi postami. Możesz jeszcze coś o sobie opowiedzieć. Nie każdy (w przeciwieństwie do mnie i Portera) zna Cię osobiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam Karolka i Pepusia (jakie słodkie zdrobnienia ) Miłej zabawy na forum. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam Was, Karolku i Pepusiu. Macie ode mnie po kanapce i kawce @FOXX7896 - ale wtedy by mnie zamknęli za rozpijanie nieletnich:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Ale fajnie, że mamy kolejnego fana Rarity.. Ostatnio tylu tęczowych przybyło, że miłośnicy Rarity stają się wyjątkowi Witam serdecznie i życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Nowięc... Bla, bla, Bla i no może jeszcze bla , Bla, Bla. No to chyba wszystko nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Bardzo rozbudowany i szczegółowy opis PePusiu! Teraz wiem o Tobie już tak wiele Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Welcome, welcome, welcome, to the Brony herd today! Miłej zabawy na forum Pepuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Siemasz Pepe ........< szepcze w myślach - pepe panie dziobaku hahahaha > ........ yhyhy !! Witaj na Forum baw się dobrze bana nie złów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Nie dziobak !!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Gr..... Nie Ja jestem PePe a nie Pepe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Nie dziobak !!!!!!!! Hahahahhaha ... dobra hahahha sory tak mi się z kojarzyło z lekka ..... musiałem to wyrzucić z siebie . Dobra żarty na bok witam cię jeszcze raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocombeer Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Um. Cześć. Nazywam się Kaja i mam 12 lat.Mieszkam w okolicach Sępopola ( warmia-mazury ).Uwielbiam gotować, ale jestem strasznie leniwa. Kuce oglądam już od jakiegoś czasu. Moim ulubionym jest Pinkie. Mam nadzieję, że pobędę tu trochę i poznam wiele nowych osób . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Hej Kaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witam cię Kaja oraz wszystkich nowych na forum dobrej zabawy i nowych znajomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Witaj Kaja! Też mam taką nadzieję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się