Night Sky Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Witam, mam na Jakub Ślusarczyk i mieszkam w Bobrownikach Wielkich, obok Tarnowa. W Marcu będe miał 14 lat i chodzę do 1 gimnazjum. W fandomie jestem od sierpnia 2016 roku, zaś na forum od listopada. Witam się dopiero teraz, ponieważ wcześniej nie miałem za bardzo chęci. Bardzo interesuję się sportem, czołgami i samolotami z II wojny światowej. Jestem piłkarzem. Czytam też dużo różnych fanfic'ów i słucham muzyki fandomowej. Mam nadzieję że na forum będe się udzielał i że zostanę z wami jak najdłużej. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Witaj na naszym pięknym forum Czuj się jak u siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 (edytowany) Oficjalnie witaj na forum Kuba! Słuchasz muzyki fandomowej? Zapodasz jakimiś linkami? Czy są to Polskie utwory? Ciągle szukam nowej muzyki, także sory jeśli trochę za dużo wymagam Mogę Ci też coś podesłać, jeśli chcesz. Czy masz jakichś kolegów, bronych? Czy koledzy w gimnazjum wiedzą, że jesteś brony? Moi nie, oprócz jednego, ale jestem ciekaw jak zareagują na taką wiadomość xD Zobaczymy się, pod jakimś tematem! BROHOOF! Edytowano Luty 22, 2017 przez Mielcar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Też mam taką nadzieję. Witaj na forum! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Siemson Kuba, czuj sie jak u siebie ; ) rano o 8 fluoryzacja pamiętaj! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 22, 2017 Autor Share Napisano Luty 22, 2017 @Mielcar 1. Nie wymagasz za dużo. W najbliższym czasie jeśli chcesz mogę ci przesłać kilka utworów. 2. Kilka osób wie o tym że jestem bronym i to szanują. Mam kolegę bronego, ale narazie nie myśli o dołączeniu na forum. 3. Zawsze na priv możesz coś podesłać. Dziękuje za miłe przyjęcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 @Bleflar Cytuj Jeśli twoja aktywność na forum ogranicza się do witania nowych to mógłbyś się chociaż trochę wysilić, a nie kopiuj wklej. Właśnie rozbudowałem swoje przywitanie o dwa słowa więc nie kopiuje a poza tym raz na tysiąc tak napisze coś w innym temacie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 1 minutę temu Bleflar napisał: Ale tak poza tym. Cześć. Witaj na forum. uciekaj póki możesz gdzie każdy założony przez ciebie kreatywny temat zostanie szybko zbanowany można spokojnie rozwijać i dzielić się swoją kreatywnością! Hahaha Dobre 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 (edytowany) 2 godziny temu Night Sky napisał: i mieszkam w Bobrownikach Wielkich, obok Tarnowa. W Marcu będe miał 14 lat O! To blisko mnie, bo ja z Tarnowa właśnie Witam serdecznie na forum. Zarówno w imieniu własnym jak i tego pięknego forum. Witaj w stadzie Jeździsz na ponymeety w Krakowie? Wnioskując po wieku, raczej znam odpowiedź, ale i tak zapytam 41 minut temu Bleflar napisał: Patrząc na twój nick i avek wnioskuję że jesteś fanem Luny. Mylę się? Tez mam wrażenie, że mamy tu moją - i nie tylko - bratnią duszę, bo to na 100% LUNARNY Edytowano Luty 22, 2017 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Cześć Night Sky! Mówisz o muzyce fandomowej... A jaki gatunek? Słyszałeś o DJ Gestap i Alex S? Czy bardziej pop/rock/metal/heavy metal/true Norwegian black metal ? xD Posted by Rainbow Deck & Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 Słucham różnego typu muzyki fandomowej, zależy czy jakiś utwór spodoba mi się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Cześć mój rówieśniku Nie chce mi się pisać mega rozwiniętego przywitania, tym bardziej, że już trochę tu jesteś. No i przy okazji jest dość wcześnie rano, so... Po prostu witaj 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 13 godziny temu Night Sky napisał: tam też dużo różnych fanfic'ów Hm, a jakieś konkrety? ^^ Witaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Co ja mam z tym niewitaniem się Hejka Witaj na naszym pięknym forum Rozgość się, i czuj się jak u siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 @Kruczek Żadnych konkretów, czytam co zobaczę. Obecnie jestem w trakcie czytania Kryształowego Oblężenia i Ace Combat: Skrzydła Jedności. A mój ulubiony to " Ace Combat: Wojna o Equestrie " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 15 godzin temu Bleflar napisał: uciekaj póki możesz gdzie każdy założony przez ciebie kreatywny temat zostanie szybko zbanowany Bez przesady. Owszem, moderatorzy nie jednokrotnie popełniali kontrowersyjne decyzje, ale zdecydowana większość ich była mądra i przemyślana (przynajmniej od momentu, gdy zarejestrowałem się na forumie), szukanie dziury w całym nie jest zawsze właściwym rozwiązaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Cześć i czołem! Lepiej późno niż wcale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 Dzieki za powitanie i odpowiem na pytanie które mi zadano 15 godzin temu Bleflar napisał: 1.Patrząc na twój nick i avek wnioskuję że jesteś fanem Luny. Mylę się? Nie mylisz, Lunarny w 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 5 godzin temu Zirathel napisał: O to tak jak ja I ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 9 godzin temu Night Sky napisał: Obecnie jestem w trakcie czytania Kryształowego Oblężenia Szczerze polecam Ale całe dwa tomy, kosztowały mnie ponad 85 godzin, gdy to lektorowałem Ale nie żałuje ani minuty BTW, skoro czytasz fanfiki, to słuchałeś kiedyś ich lektoraty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RartiX Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Cześć, Lubisz wszystko to co ja : D Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 Witaj! Dałbym ci repkę, ale limit wykorzystałem :/ Mam nadzieje że będziesz się tu świetnie bawić i poznasz masę przyjaciół! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Witaj w Equestrii! Osobiście zadbam o twój sen... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się