BiP Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Witam, ciekawe jak poradzicie sobie z klasykami literatury? Quiz ten dotyczy bajek, autorów, jak i postaci... http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/jak-dobrze-pamietasz-bajki-basnie-i-opowiesci-z-dziecinstwa-quiz/y831f0?utm_source=zapytaj_sgpromo&utm_medium=display_sg_zapytaj&utm_campaign=onetsg_zapytaj_display Mój wynik to. Powodzenia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 3 na które nie odpowiedziałem to były takie, których nigdy nie czytałem, więc jeśli chodzi o resztę chyba nie mam najgorszej pamięci. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 10 na 15 Ale serio, czy to jest dobry pomysł na temat? Takich ankiet są tysiące i w sumie nie ma sensu tworzyć osobnego tematu na każdą z nich. Już lepiej jakiś zbiór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Nie wiedziałam wszystkiego, aczkolwiek moja pamięć mnie nie zawiodła. W sumie po tym quizie mam ochotę jak najszybciej pójść do biblioteki i wypożyczyć jedną z moich (kiedyś) ulubionych książek. Zawsze uwielbiałam bajki i czuję, że będą się one mnie trzymać przez długi okres czasu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Mało czytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Nioch! Zdobyłem 13 na 15. Jest git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Sam nie wiem jakim cudem to uczyniłem, ale jest dość dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 7 Pytań strzeliłem dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Myślałem że będzie trudniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2017 Share Napisano Marzec 2, 2017 Biorąc pod uwagę fakt, że kilka razy strzelałem jest nieźle - 12 na 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teansi Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 Niezła gra, zetknęłam się ze zdecydowaną większością z tych bajek i mogę być z siebie dumna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 18, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2021 Nowy quiz https://naekranie.pl/artykuly/ktora-ksiezniczka-disneya-jestes-quiz-nie-tylko-dla-kobiet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts