BiP Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Witam, ciekawe jak poradzicie sobie z klasykami literatury? Quiz ten dotyczy bajek, autorów, jak i postaci... http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/jak-dobrze-pamietasz-bajki-basnie-i-opowiesci-z-dziecinstwa-quiz/y831f0?utm_source=zapytaj_sgpromo&utm_medium=display_sg_zapytaj&utm_campaign=onetsg_zapytaj_display Mój wynik to. Powodzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 3 na które nie odpowiedziałem to były takie, których nigdy nie czytałem, więc jeśli chodzi o resztę chyba nie mam najgorszej pamięci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 10 na 15 Ale serio, czy to jest dobry pomysł na temat? Takich ankiet są tysiące i w sumie nie ma sensu tworzyć osobnego tematu na każdą z nich. Już lepiej jakiś zbiór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claire Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nie wiedziałam wszystkiego, aczkolwiek moja pamięć mnie nie zawiodła. W sumie po tym quizie mam ochotę jak najszybciej pójść do biblioteki i wypożyczyć jedną z moich (kiedyś) ulubionych książek. Zawsze uwielbiałam bajki i czuję, że będą się one mnie trzymać przez długi okres czasu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Mało czytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nioch! Zdobyłem 13 na 15. Jest git. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Sam nie wiem jakim cudem to uczyniłem, ale jest dość dobrze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 7 Pytań strzeliłem dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vezzie Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Myślałem że będzie trudniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Biorąc pod uwagę fakt, że kilka razy strzelałem jest nieźle - 12 na 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teansi Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Niezła gra, zetknęłam się ze zdecydowaną większością z tych bajek i mogę być z siebie dumna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 18, 2021 Author Share Posted July 18, 2021 Nowy quiz https://naekranie.pl/artykuly/ktora-ksiezniczka-disneya-jestes-quiz-nie-tylko-dla-kobiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts