Nexus23 Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Jestem nowy na tym forum.Więc tak mam 14 lat pochodzę z Łęgu Tarnowskiego okolice Tarnowa w województwie małopolskim moim Best Friend-em jest Night Sky i jestem od roku bronym.I chcę miło tu spędzać tu czas 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witam na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witam na forum przyjecielu. Na san początek polecam przeczytać regulamin, a potem posprawdzaj różne temety a napewno znajdziesz coś dla siebie. Polecam przedewszystkim nie kłócić się z moderatorami ( to bitwa którą raczej przegrasz ). Życze miłego pobytu i niech Luna będzie z tobą ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Im więcej tym lepiej. Witam cię w forumowych progach Zapoznany jesteś z serią S.T.A.L.K.E.R.? Jak tam życie? Jak ferie minęły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 A cześć, Night Sky coś o Tobie wspominał Mam nadzieję że długo tu z nami pozostaniesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witaj nowy przybyszu nie wiadomo skąd. 40 minut temu Nexus23 napisał: z Łęgu Tarnowskiego Właśnie. Własnie to miałem na myśli. Tak czy inaczej. Mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. W ogóle coś dużo tych nowych użytkowników , czy za zarejestrowanie dają darmową pizze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witaj na forum! Kurde też chcę najlepszego przyjaciela brony'ego! Zazdroszczę... Jak zwykle zapytam: Jak to się stało że zostałeś brony? Czy przyjaciel pokazał ci serial? Czy masz innych kolegów brony'ch? Miłego pobytu na forum! BROHOOF! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 (edytowany) Hejka :D Witaj na naszym forum ;) Rozgość się, i czuj się jak u siebie :) Edytowano Marzec 4, 2017 przez Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 (edytowany) 39 minut temu Mielcar napisał: Kurde też chcę najlepszego przyjaciela brony'ego! Zazdroszczę... @Mielcar Pfffff... A tak poza tym to witaj na forum! Edytowano Marzec 4, 2017 przez XNorbi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Cześć i czołem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Witam Ulubiony gatunek filmowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Siema, witaj ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 Witaj nam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się