Bertram Quist Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Witajcie moi drodzy ! Chyba wszyscy wiedzą o co w tym temacie a jak nie to już dopowiem kilka zdań W tym temacie możecie zadawać pytania skierowanie do Minuette/Colgate jak kto woli a ona będzie na nie odpowiadać. Prawda Minuette ? Oczywiście ! Postaram się odpowiedzieć na wszystkie wasze pytanie. Mam taką nadzieje Świetnie Lecz zanim zaczniemy jeszcze kilka zasad a mianowicie: -Proszę o zadawanie przemyślanych i ogarniętych pytań. Pytania bez sensu będą ignorowane. -W jednym komentarzu mogą być max 3 pytania. -Dozwolone jest umieszczanie zdjęć (w spoilerach) Tyle z zasad jesteś gotowa na pytania ? Jasne ! Już nie mogę się doczekać W takim razie zaczynajmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 1) Co sprawiło, że zostałaś dentystką? 2) Czy inne kuce boją się ciebie? ( z racji twego zawodu) 3) Lubisz podróżować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Spoiler Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Witam! 1. Czym lubisz się zajmować w wolnym czasie? 2. Czy w equestrii wynaleziono już szczoteczki elektryczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 2 minuty temu Poszukiwacz15 napisał: 2. Czy w equestrii wynaleziono już szczoteczki elektryczne? Elektryczne pewnie nie, ale na węgiel to kto wie... 2. Skąd znałaś Twilight i jaki miałaś do niej stosunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 No proszę już uzbierało się parę pytań i to w tak krótkim czasie Zabieram się do odpowiadania : godzinę temu darkblodpony napisał: 1) Co sprawiło, że zostałaś dentystką? 2) Czy inne kuce boją się ciebie? ( z racji twego zawodu) 3) Lubisz podróżować? 1- Kucyki dbają o zdrowie ale często nie pamiętają o swoich zębach. Wiem coś o tym bo jak byłam mała to nosiłam aparat na zęby. Postanowiłam że pomogę innym dbać o zęby i zostanę dentystą 2-Staram się wykonywać moją pracę jak najlepiej więc jestem lubiana przez pacjentów. Tak naprawdę to bardziej boją się maszyn niż mnie 3- Oczywiście że tak. Zwiedziłam już dużo miejsc w Equestri. Bardzo chciałabym pojechać do Manhattanu. godzinę temu Ficus napisał: Pokaż ukrytą zawartość Co ty na to? Nie znam się na hiszpańskim i nie potwierdzę znaczenia tego słowa w ich języku ale mogę potwierdzić że pasta colgate jest najlepsza Polecam 47 minut temu Poszukiwacz15 napisał: Witam! 1. Czym lubisz się zajmować w wolnym czasie? 2. Czy w equestrii wynaleziono już szczoteczki elektryczne? 1- W wolnym czasie lubię wyjść z przyjaciółkami na spacer i na pączka do cukierni 2- Nie ma u nas takich szczoteczek. Ale nie ma nic lepszego niż tradycyjna szczoteczka. 44 minuty temu Ficus napisał: Elektryczne pewnie nie, ale na węgiel to kto wie... 2. Skąd znałaś Twilight i jaki miałaś do niej stosunek? 2- Chodziłam z nią do szkoły Była zawsze najmądrzejsza w klasie lubiłam ją bo czasami robiła za mnie zadania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Witam! Mam kilka pytań! 1 jaka jest towoja ulubiona pora roku? 2 jakiej muzyki słuchasz? 3 Co sądzisz o Gali Grand Galopu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 1) Co myślisz o zainteresowaniach Lyry? 2) Czy kiedykolwiek zajmowałaś się uzębieniem księżniczek? 3) Co myślisz o chrzanie? ( ostatnio dużo jest go na tym forum) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 2, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2017 OK kolejna dawka pytań i odpowiedzi 20 godzin temu Poszukiwacz15 napisał: Witam! Mam kilka pytań! 1 jaka jest towoja ulubiona pora roku? 2 jakiej muzyki słuchasz? 3 Co sądzisz o Gali Grand Galopu? 1- Moją ulubioną porą roku jest Wiosna. Uwielbiam jak zaczyna robić się cieplej kwiatki kwitną i ptaszki śpiewają Dlatego przyjeżdżam do Ponyville bo pomagać w pożegnaniu zimy 2- Każda muzyka jest dobra na swój sposób. Lubie słuchać każdej byle nie metal czy jakiejś innej szalonej 3- Dobra gala na której można pobawić się z przyjaciółmi. Kucyki jedzą tam masę niezdrowego jedzenia od którego psują się zęby. Dzięki temu potem mam więcej klientów 20 godzin temu darkblodpony napisał: 1) Co myślisz o zainteresowaniach Lyry? 2) Czy kiedykolwiek zajmowałaś się uzębieniem księżniczek? 3) Co myślisz o chrzanie? ( ostatnio dużo jest go na tym forum) 1- Na początku wydawało mi się to dziwne bo przecież nie wiedziałam co to człowiek Ale teraz to zrozumiałam. Rozmawianie z wami ludźmi to sama przyjemność 2- Kiedyś to nawet o tym nie śniłam ale odkąd Twilight została księżniczką to bywa u mnie gdy zajdzie taka potrzeba 3- Chrzan jest jak ząb: Biały, twardy i z korzeniem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Masz dużo kolegów/ koleżanek po fachu ? Masz siostrę brata lub chciałabyś mieć ? Co sądzisz o uzębieniu podmieńców ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Witam Czy lubiłaś chodzić do szkoły? Jaki był twój ulubiony przedmiot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 7, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Oki nadszedł czas na udzielenie odpowiedzi 1- 3.04.2017 at 19:47 darkblodpony napisał: Masz dużo kolegów/ koleżanek po fachu ? Masz siostrę brata lub chciałabyś mieć ? Co sądzisz o uzębieniu podmieńców ? 1- W moim gabinecie pracuje tylko ja. Nie chodzę do konkurencji więc nie mam kolegów po fachu :/ 2- Jestem jedynaczką. Teraz to myślę że już za późno na rodzeństwo. Ale jedynaczką też jest dobrze być 3- Brudne ostre zębiska...ja nie wiem jak można się tak zaniedbać. Dobrze że podmieńcy nie przychodzili do mnie do gabinetu. Teraz gdy się odmienili to z ich zębami jest o wiele lepiej 6.04.2017 at 13:59 Poszukiwacz15 napisał: Czy lubiłaś chodzić do szkoły? Jaki był twój ulubiony przedmiot? 1- Tak szczerze to nie Wolałam wychodzić z przyjaciółkami na spacery i do cukierni (w nauce nie byłam taka dobra ) Ulubione przedmioty = Biologia i nauka magii. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) Witaj Minuette! 1.To jak, nazywasz się Minuette czy Colgate? Które z imion ci bardziej odpowiada? 2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek? Jeśli tak, to czy leczyłaś już któregoś? 3.A czy w ogóle leczyłaś stworzenia inne niż kucyk? Edytowano Maj 20, 2017 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 22, 2017 Autor Share Napisano Maj 22, 2017 20.05.2017 at 21:10 SebastianRichCountryOwner napisał: Witaj Minuette! 1.To jak, nazywasz się Minuette czy Colgate? Które z imion ci bardziej odpowiada? 2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek? Jeśli tak, to czy leczyłaś już któregoś? 3.A czy w ogóle leczyłaś stworzenia inne niż kucyk? 1- Nazywam się Minuete a Colgate to przezwisko ala przyjaciół i znajomych (Colgate używam też jako pseudonim w pracy ) 2- Kiedyś nie. Myślałam że Lyra ich wymyśliła ale potem się okazało że istnieją. Na przykład teraz z nim rozmawiam, uwielbiam z wami rozmawiać I nie, nie leczyłam żadnego. 3- Jeśli chodzi o zwierzęta to od tego jest weterynarz Ja leczę tylko kuce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 1.Czy rzeczywiście Wielkiej i Wszechmocnej Trixie śmierdzi zadkiem z ust? Oglądałem jakiś filmik, na którym tak stwierdziłaś, czy to była jakaś ściema może? 2.Przytulisz mnie? 3.Czy pocałowałabyś człowieka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 25, 2017 Autor Share Napisano Maj 25, 2017 23.05.2017 at 21:27 SebastianRichCountryOwner napisał: 1.Czy rzeczywiście Wielkiej i Wszechmocnej Trixie śmierdzi zadkiem z ust? Oglądałem jakiś filmik, na którym tak stwierdziłaś, czy to była jakaś ściema może? 2.Przytulisz mnie? 3.Czy pocałowałabyś człowieka? 1- Nie przypominam sobie żebym tak mówiła a nawet jeśli to proszę nie brać tego na poważnie 2- No pewnie 3- Kucyk powinien znajdować miłość wśród kucyków. Gdyby się tak zdarzyło że zakochałabym się w człowieku to całus w policzek może być. Gdyby Twilight rzuciła jakieś zaklęcie co by człowieka w kucyka zmieniło to i nawet w usta (oczywiście gdyby mnie rozkochał) No i....nie rozmawiajmy już o moich uczuciach xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 1.Przyjmujesz w weekendy? 2.Czy masz jakiś ranking uzębienia w Ponnyville np. kto najlepiej dba o zęby, kto ma najgorsze? 3.Jak podobasz się sobie z głosem Marty Dobeckiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 1 Masz konkurencję? 2 Gdybyś nie pracowała jako dentystka to co byś robiła? 3 Co myślisz na temat Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 30, 2017 Autor Share Napisano Maj 30, 2017 25.05.2017 at 22:06 SebastianRichCountryOwner napisał: 1.Przyjmujesz w weekendy? 2.Czy masz jakiś ranking uzębienia w Ponnyville np. kto najlepiej dba o zęby, kto ma najgorsze? 3.Jak podobasz się sobie z głosem Marty Dobeckiej? 1- Nie w weekendy mam wolne 2- Pracuje w Canterlot więc w większości moi klienci pochodzą stamtąd. Najgorsze uzębienie z którym przyszedł do mnie kucyk którego imienia nie mogę powiedzieć (informacje poufne) było niewiarygodnie zaniedbane (i kosztowne ). A jeśli chodzi o kucyka z najlepszym uzębieniem to jestem nim ja 3- Mój głos jest świetni ! Tak mi się wydaję... mam nadzieję że innym się podoba 27.05.2017 at 07:08 Poszukiwacz15 napisał: 1 Masz konkurencję? 2 Gdybyś nie pracowała jako dentystka to co byś robiła? 3 Co myślisz na temat Nightmare Moon? 1- Oczywiście. Ale to mniejsze gabinety i jakoś nie zwracam na nich uwagi. 2- Gdybym nie pracowała jako dentystka zapewne pracowała bym razem z moją przyjaciółką Lemon Hearts na zamku i organizowała przyjęcia dla delegatów czy bogatych kucyków 3- Dawniej to była dla mnie tylko postać z bajki ale gdy powróciła to naprawdę się jej wystraszyłam :/ Dobrze że Luna jest już po dobrej stronie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 1. Kto był twoim najbardziej niesfornym pacjentem? 2. Przyjmujesz tylko kucyki? 3. Dlaczego akurat dentystka? Co cię przekonało do takiego zawodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 12, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2017 Dnia 9.07.2017 o 13:39, Uszatka napisał: 1. Kto był twoim najbardziej niesfornym pacjentem? 2. Przyjmujesz tylko kucyki? 3. Dlaczego akurat dentystka? Co cię przekonało do takiego zawodu? 1- Kiedyś gościłam w swoim gabinecie starszego kucyka, chciałabym powiedzieć że miał nie zadbane zęby ale ząb był tylko jeden :O Czułam się dziwnie gdy musiałam badać jedyny ząb jaki posiadał który i tak był niezadbany :/ Zaczął na mnie krzyczeć gdy dowiedział się że nie przywrócę mu zębów no ale przecież nie pojawię mu ich z powrotem Jak stały ząb wyleci to już na zawsze. Potem odmówił zapłaty :C 2- Głównie tak ale zdarzają się wyjątki takie jak np: Cranky czy Matilda. 3- Co prawda to pytanie już było ale odpowiem jeszcze raz Kucyki dbają o zdrowie ale zapominają o zębach. Gdy byłam mała nosiłam aparat na zęby a później postanowiłam że pomogę innym dbać o swoje zęby poprzez zostanie dentystą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 Witam! 1 Czy ludzie chorują na te same choroby zębów co kucyki, czy są schorzenia charakterystyczne tylko dla kucy? 2 Słyszałaś kiedyś o teście MBTI? Robiłaś go już może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 21, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2017 Dnia 17.07.2017 o 12:10, Poszukiwacz15 napisał: Witam! 1 Czy ludzie chorują na te same choroby zębów co kucyki, czy są schorzenia charakterystyczne tylko dla kucy? 2 Słyszałaś kiedyś o teście MBTI? Robiłaś go już może? 1- Wydaje mi się że mają te same choroby zębów. Tak mi się wydaje gdyż nigdy nie zajmowałam się uzębieniem człowieka 2- Nie słyszałam dopiero ty mi powiedziałeś i nawet go rozwiązałam wyszło mi że jestem PROTAGONISTA to chyba dobrze Moje wyniki: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 (edytowany) Cześć Colgate! Mam do Ciebie kilka pytań: 1. Jaka jest Twoja ulubiona księżniczka? 2. Jakie jest Twoje ulubione jedzenie? 3. Którą ze swoich przyjaciółek lubisz najbardziej? Edytowano Sierpień 18, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 25, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2017 Dnia 17.08.2017 o 21:58, Nightmare Princess napisał: Cześć Colgate! Mam do Ciebie kilka pytań: 1. Jaka jest Twoja ulubiona księżniczka? 2. Jakie jest Twoje ulubione jedzenie? 3. Którą ze swoich przyjaciółek lubisz najbardziej? 1- Moją ulubioną księżniczką jest oczywiście Twilight Sparkle Jest nie tylko moją ulubioną księżniczką ale też dobrą przyjaciółką 2- Moim ulubionym jedzeniem są pączki. Kocham je i jestem od nich normalnie uzależniona 3- Wszystkie tak samo oczywiście ! Żadnej nie wywyższam gdyż tak nie powinno się robić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts