Cahan Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) Moje kochane szkodniki, pewnie piszecie fanfiki! Zapewne coś o mnie znacie, pokażcie to w tym temacie! W tym temacie robię listę fanfików z Zecorą i innymi zebrami. Swoje propozycje do listy zgłaszajcie w komentarzach. Proszę też o nie umieszczanie dzieł, które pasiaków mają śladowe ilości, bo na tej zasadzie, to moglibyśmy tutaj wpisać 3/4 forum. Linki dodam później, chwilowo chcę nieco ogarnąć ten dział Lista fanfików z Zecorą: 1. Samotność 2. Smocze Łzy 3. Broken Bonds 4. Wieczna Wojna 5. Otaczają mnie idioci! Fanfiki z innymi zebrami: 1. Wiedźma 2. CRISIS: Equestria 3. Fallout: Equestria (Zecora też się pojawia) 4. Fallout: Project Horizons 5. Taniec Świata 6. Kroniki Azumi: Przepowiednia 7. Kroniki Diany Smile 8. 14 Dni Gąsienicy 9. Smak Arbuza Edytowano Marzec 18, 2019 przez Cahan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Jest jeszcze Broken Bonds. Nie wiem, czy nie ma jej też w Wiecznej Wojnie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 4, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Faktycznie jest. Dodałam do listy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 W "Project Horizons" pojawiają się różne zebry, ale dopiero w późniejszych rozdziałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Kroniki Azumi: Przepowiednia Krótka historia rytuału tyczącącego się bliskiej rodziny naszej pasiastej szamanki. (wzmianka o Zekorze też jest). Kroniki Diany:Smile Historia Zebry, która przeżyła koniec świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts