Kruczek Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Dyskusja ogólna na temat postaci - Trixie Lulamoon. Co sądzicie o Trixie? Czy jej postać zmierza w dobrym kierunku? Czy chcielibyście zobaczyć więcej Trixie zajmującej centrum ekranu? Do tej pory widzieliśmy ją w zaledwie paru odcinkach. W sezonie czwartym i piątym nie pojawiła się praktycznie wcale, oprócz jednego pojawienia się w tle. Cieszycie się, że twórcy postanowili wykorzystać potencjał tej postaci? Odegrała w końcu ważną rolę w finale sezonu szóstego, nie każdy background poni dostaje szansę ocalenia Equestrii przed antagonistą~^^ Chcielibyśmy przeczytać, co macie do powiedzenia na temat Trixie. A jeśli ciekawi was co do tej pory userzy mieli do powiedzenia na temat naszej czarodziejki, zapraszam do lektury prehistorycznego tematu z archiwum o tutaj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 Powiem tak... ja Trixie lubiłem od zawsze. Była to dla mnie postać ciekawa zwłaszcza w pierwszym i trzecim sezonie.Gdy zobaczyłem odcinek szóstego sezonu "No Second Prances" i zobaczyłem tam Trixie to ucieszyłem się jak dziecko. Oczywiście jeśli Trixie będzie jeszcze główną postacią w odcinku to ja nie mam nic przeciwko Nie ukrywam że jako zła była bardziej epicka ale teraz też jest ok. Ostatnio zrobili z niej wielkiego słodziaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 20, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2017 (edytowany) 19 godzin temu Bertram Quist napisał: Ostatnio zrobili z niej wielkiego słodziaka Co racja to racja, ale ja tam osobiście cieszę się z kierunku w którym zmierzają z tą postacią ^^ Mam nadzieję, że ten jeden raz kiedy ocaliła Equestrię razem z Thoraxem Discordem i Glimmy nie będzie ostatnim. Edytowano Kwiecień 20, 2017 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jayski Napisano Grudzień 20, 2017 Share Napisano Grudzień 20, 2017 Trixie od zawszę była moją ulubioną postacią i ją na zawszę pozostanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Co do Trixie to ja uwielbiam ją za jej sztuczki magiczne i iluzjonistyczne, najbardziej mi się w tych nowszych seriach podoba niż w 1 i 3 serii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts