Kruczek Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Dyskusja ogólna na temat postaci - Trixie Lulamoon. Co sądzicie o Trixie? Czy jej postać zmierza w dobrym kierunku? Czy chcielibyście zobaczyć więcej Trixie zajmującej centrum ekranu? Do tej pory widzieliśmy ją w zaledwie paru odcinkach. W sezonie czwartym i piątym nie pojawiła się praktycznie wcale, oprócz jednego pojawienia się w tle. Cieszycie się, że twórcy postanowili wykorzystać potencjał tej postaci? Odegrała w końcu ważną rolę w finale sezonu szóstego, nie każdy background poni dostaje szansę ocalenia Equestrii przed antagonistą~^^ Chcielibyśmy przeczytać, co macie do powiedzenia na temat Trixie. A jeśli ciekawi was co do tej pory userzy mieli do powiedzenia na temat naszej czarodziejki, zapraszam do lektury prehistorycznego tematu z archiwum o tutaj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Powiem tak... ja Trixie lubiłem od zawsze. Była to dla mnie postać ciekawa zwłaszcza w pierwszym i trzecim sezonie.Gdy zobaczyłem odcinek szóstego sezonu "No Second Prances" i zobaczyłem tam Trixie to ucieszyłem się jak dziecko. Oczywiście jeśli Trixie będzie jeszcze główną postacią w odcinku to ja nie mam nic przeciwko Nie ukrywam że jako zła była bardziej epicka ale teraz też jest ok. Ostatnio zrobili z niej wielkiego słodziaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 (edited) 19 godzin temu Bertram Quist napisał: Ostatnio zrobili z niej wielkiego słodziaka Co racja to racja, ale ja tam osobiście cieszę się z kierunku w którym zmierzają z tą postacią ^^ Mam nadzieję, że ten jeden raz kiedy ocaliła Equestrię razem z Thoraxem Discordem i Glimmy nie będzie ostatnim. Edited April 20, 2017 by Kruczek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayski Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Trixie od zawszę była moją ulubioną postacią i ją na zawszę pozostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Co do Trixie to ja uwielbiam ją za jej sztuczki magiczne i iluzjonistyczne, najbardziej mi się w tych nowszych seriach podoba niż w 1 i 3 serii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts