Altius Volantis Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Witajcie kucyki! *so excited, so excited, so excited, so excited!* Jak podał portal Equestria Daily, premiera nowego shorta Equestria Girls ma się odbyć... W Polsce! Zapraszam do dyskusji. DUBBING PL: DUBBING PL + NAPISY ANG: Źródło: http://www.equestriadaily.com/2017/04/new-information-on-first-equestria.html Rainbow Leon + Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Dodam że to premiera światowa, nawet Amerykanie nie mogą wcześniej oglądać tego shorta. Transmisja na TeleToon+. Rainbow Leon + Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 A co jeśli to początek nowego serialu? Jeśli skupią się nad czymś podobnym to sezon 7 mlp może być ostatnim z finałowym zakończeniem kinową wersją. A zacznie się nowy serial EQG. Odpukać w nie malowane... To tylko moje spekulacje. Lepiej dmuchać na zimne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 2 minuty temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Odpukać w nie malowane... Czemu, to też mogłoby się udać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 @BiPOsobiście uważam że mogło by wyjść, jeśli powrócili by do klimatu oryginalnego EG lub Rainbow Rocks. Inaczej twórcy mogą pójść za daleko i będziemy mieli drugie Monster High. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Nie wydaje mi się, żeby Hasbro uśmierciło serię. Po 3 sezonie też wszyscy rozpaczali że to koniec, a tu sezon 7 i serial żyje. Rainbow Leon + Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Pożyjemy zobaczymy. Mam nadzieję, że EG I MLP nadal będą wychodzić równolegle. A póki Hasbro zbiera piniondz to seria będzie trwać pewnie do następnego pokolenia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
7171314 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 (edited) Ja tam lubię EQG więc nawet jeśli mieliby teraz zakończyć (albo uśpić) MLP 7 sezonem, a skupić się na EQG to rozpaczać nie będę. Oczywiście szczerze wątpię, że to nastanie. MLP przestanie istnieć dopiero gdy ha$bro przestanie na tej marce zarabiać, a pierwszym sygnałem umierającej marki będzie cięcie kosztów czyli pogorszenie jakości. Do stworzenia pełnometrażówki z MLP ha$bro zatrudniła wybitnych aktorów i śpiewaków, Daniel Ingram pracuje z ORKIESTRĄ i podobno zmieniają program w którym animują (czyli przekwalifikowanie kadry), serio myślisz, że to jest cięciem kosztów xD? A wiecie czyja zasługa, że u nas jest premiera EG? xD Spoiler Edited April 20, 2017 by LPHusarz 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Oczywiście, w ostatnim trailerze pokazali klasę xD. Co do filmu, to oby się nie przeliczyli z tymi bajerami. Przypomnijcie sobie Tron: Dziedzictwo, gdzie lwia część kasy poszła na rzecz Daft Punk, a niektóre sceny walki to była porażka. Bardzo chętnie poznałbym tą piosenkę Sii, a niż znowu Alan Chodzik ją zremiksuje? Rainbow Leon + Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
7171314 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 (edited) Ej, teraz na coś wpadłem! No bo niby premiera jest u nas, a sneak peak jest po rosyjsku, może Amerykańcom się coś poj3bało i wciąż myślą, że u nas komuna i ZSRR panuje XD? Wiecie, w myśl zasady: "Polsza? Aaaaa, ROSZJA? Nope? This si not the same?! O_o" Edited April 20, 2017 by LPHusarz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Ej, teraz na coś wpadłem! No bo niby premiera jest u nas, a sneak peak jest po rosyjsku, może Amerykańcom się coś poj3bało i wciąż myślą, że u nas komuna i ZSRR panuje XD? Wiecie, w myśl zasady: "Polsza? Aaaaa, ROSZJA? Nope? This si not the same?! O_o" Nie niby, tylko na pewno, jak nawet EQD o tym pisze. Ja tam się cieszę. Niech choć raz nam zazdroszczą Rainbow Leon + Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Im_Not_A_Brony Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 (edited) Pamiętam jak przy zeszłym sezonie kiedy akurat mieli przerwę i w TV można było obejrzeć odcinki z polskim dubbingiem akurat mieliśmy premierę przed USA, odcinek "The Fault in Our Cutie Marks". Więc być może też tak będzie. A tak przy okazji to się trochę niecierpliwie jak te shorty/odcinki specjalne (nie wiem jak po polsku by się nazywały wybierzcie sobie ) ) wypadną. Oczywiście też bym chciał aby powstał z tego taki serial. Lubię to uniwersum i jeśli ktoś się za nie odpowiednio weźmie to być może idea serialu uda sie. Edited April 20, 2017 by Im_Not_A_Brony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Hyh, nie lubię EG i lubić nie będę. No, ale mogę ja nie lubić, mogą nawet tego twórcy nie lubić, ale pińunc to pińunc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Kiedy będzie amerykańska premiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Dzisiaj w telewizji też leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 godzinę temu Talar napisał: Kiedy będzie amerykańska premiera? Jedyna potwierdzona data to 8 sierpnia na DVD. Premierę w amerykańskim Netflixie wyznaczono na "lato 2017". Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 (edited) @Artem pracujesz już nad napisami angielskimi do 1 odcinka? Edited May 14, 2017 by The Silver Cheese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altius Volantis Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 @Artem pracujesz już nad napisami angielskimi do 1 odcinka? Zaktualizowano 1 post o linki Rainbow Leon + Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts