Jump to content

Premiera Equestria Girls: Magia Tańca

Altius Volantis
 Share

Recommended Posts

Witajcie kucyki!

*so excited, so excited, so excited, so excited!*

Jak podał portal Equestria Daily, premiera nowego shorta Equestria Girls ma się odbyć... W Polsce!

Zapraszam do dyskusji.

DUBBING PL:

DUBBING PL + NAPISY ANG:

Źródło: http://www.equestriadaily.com/2017/04/new-information-on-first-equestria.html

Rainbow Leon + Tapatalk

• Upvote 2

A co jeśli to początek nowego serialu? Jeśli skupią się nad czymś podobnym to sezon 7 mlp może być ostatnim z finałowym zakończeniem kinową wersją. A zacznie się nowy serial EQG. 

Odpukać w nie malowane...

To tylko moje spekulacje. Lepiej dmuchać na zimne...

Ja tam lubię EQG więc nawet jeśli mieliby teraz zakończyć (albo uśpić) MLP 7 sezonem, a skupić się na EQG to rozpaczać nie będę. Oczywiście szczerze wątpię, że to nastanie. MLP przestanie istnieć dopiero gdy ha$bro przestanie na tej marce zarabiać, a pierwszym sygnałem umierającej marki będzie cięcie kosztów czyli pogorszenie jakości. Do stworzenia pełnometrażówki z MLP ha$bro zatrudniła wybitnych aktorów i śpiewaków, Daniel Ingram pracuje z ORKIESTRĄ i podobno zmieniają program w którym animują (czyli przekwalifikowanie kadry), serio myślisz, że to jest cięciem kosztów xD?

A wiecie czyja zasługa, że u nas jest premiera EG? xD

Spoiler

?u=http%3A%2F%2Fcdn24.se.smcloud.net%2Ft

Edited by LPHusarz
  • Upvote 5

Oczywiście, w ostatnim trailerze pokazali klasę xD.

Co do filmu, to oby się nie przeliczyli z tymi bajerami. Przypomnijcie sobie Tron: Dziedzictwo, gdzie lwia część kasy poszła na rzecz Daft Punk, a niektóre sceny walki to była porażka.

Bardzo chętnie poznałbym tą piosenkę Sii, a niż znowu Alan Chodzik ją zremiksuje?

Rainbow Leon + Tapatalk

Ej, teraz na coś wpadłem! No bo niby premiera jest u nas, a sneak peak jest po rosyjsku, może Amerykańcom się coś poj3bało i wciąż myślą, że u nas komuna i ZSRR panuje XD?

Wiecie, w myśl zasady: "Polsza? Aaaaa, ROSZJA? Nope? This si not the same?! O_o"

Edited by LPHusarz
  • Upvote 1

Ej, teraz na coś wpadłem! No bo niby premiera jest u nas, a sneak peak jest po rosyjsku, może Amerykańcom się coś poj3bało i wciąż myślą, że u nas komuna i ZSRR panuje XD?

Wiecie, w myśl zasady: "Polsza? Aaaaa, ROSZJA? Nope? This si not the same?! O_o"

Nie niby, tylko na pewno, jak nawet EQD o tym pisze.

Ja tam się cieszę. Niech choć raz nam zazdroszczą

Rainbow Leon + Tapatalk

Pamiętam jak przy zeszłym sezonie kiedy akurat mieli przerwę i w TV można było obejrzeć odcinki z polskim dubbingiem akurat mieliśmy premierę przed USA, odcinek "The Fault in Our Cutie Marks". Więc być może też tak będzie.

A tak przy okazji to się trochę niecierpliwie jak te shorty/odcinki specjalne (nie wiem jak po polsku by się nazywały wybierzcie sobie ) ) wypadną. Oczywiście też bym chciał aby powstał z tego taki serial. Lubię to uniwersum i jeśli ktoś się za nie odpowiednio weźmie to być może idea serialu uda sie. 

Edited by Im_Not_A_Brony
  • Upvote 1

Guest Ziemowit

Hyh, nie lubię EG i lubić nie będę. No, ale mogę ja nie lubić, mogą nawet tego twórcy nie lubić, ale pińunc to pińunc. 

• 4 weeks later...
godzinę temu Talar napisał:

Kiedy będzie amerykańska premiera?

Jedyna potwierdzona data to 8 sierpnia na DVD. Premierę w amerykańskim Netflixie wyznaczono na "lato 2017".