Youkai20 Napisano Marzec 27, 2018 Share Napisano Marzec 27, 2018 Dopiszcie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 1, 2018 Share Napisano Kwiecień 1, 2018 (edytowany) Kochana Starlight proszę o dopisanie mnie do listy twoich fanów/przyjaciół. Przeszedłaś długą drogę od antagonisty do bycia dobrym kucykiem i to się ceni. Według mnie masz unikalny charakter i jesteś świetna w magii powinnaś to ty uczyć Twilight. Edytowano Kwiecień 2, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 (edytowany) Kopycio Mnie też prosze wpisać I love Starlight Glimmer Spoiler Edytowano Czerwiec 14, 2018 przez Littlepip 02 brony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zafira Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Poproszę o wpisanie mnie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Melduję się jako przyjaciel Glim Glam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Czemu ja dopiero teraz zorientowałem się, że nie wpisałem się na listę?! Proszę o wybaczenie i pokornie liczę na wpisanie mnie na listę Swoją prośbę motywuję tym, że... Spoiler Uwielbiam najlepszą panią pedagog! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Gotowe. Jesteś oficjalnym fanem Starlight Glimmer. Dla bezpieczeństwa o ile wcześniej tego nie zrobiłeś polecam zapisać się również na listę Trixie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 3 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Gotowe. Jesteś oficjalnym fanem Starlight Glimmer. Dla bezpieczeństwa o ile wcześniej tego nie zrobiłeś polecam zapisać się również na listę Trixie. Melduję, że byłem pierwszym, który się zapisał na listę fanów Wielkiej i Wspaniałej! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Dzień dobry, ja tu z misją! Uniżenie proszę drugą najwspanialszą jednorożkę, by przyjęła mnie do grona swoich przyjaciół. Jestem fanką, pani GlimGlam i chciałabym pochwalić pani metody wychowawcze oraz zdrowy rozsądek. Oraz przyjaźń z pierwszą najwspanialszą jednorożką 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 -Niniejszym druga najwspanialsza jednorożka przyjmuje podanie największej fanki pierwszej najwspanialszej jednorożki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nie może mnie tu zabraknąć, jako fana Starlight Glimmer. Proszę o wpisanie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja_na_Zawsze Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Można prosić o wpisanie mnie na listę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Cześć Starlight!! Poproszę o wpisanie mnie na listę bo chcę być twoim przyjacielem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 - Wybaczcie spóźnienie robaczki... lista już uzupełniona. - Zachichotała, dodając - zaczynam mówić jak najlepsza asystentka Trixie. - Ciekawa jestem, gdzie ona się podziewa... - I przestań mi wrzucać te emotki mój opiekunie.... - @Cheerful SparkleTwój numerek również edytowałam... już jesteś, tak jak być powinno zapisany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 - Tempest Shadow witaj wśród moich fanów. Mogłabyś powiedzieć, gdzie się podziewałaś ostatnimi czasy? Dalej w Equestrii czy już poza granicami? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts