Mielcar Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Sądziłem że nie warto jest robić wydarzenie, bo każdy kto jedzie na Pyrkon, dobrze wie kiedy on się odbywa. Uznałem jednak że warto napisać o spotkaniu zaplanowanym na sobotę (29.04) o godzinie 12:00 przy sekcji gastronomicznej https://www.facebook.com/events/295408810880749/?active_tab=about Spoiler Może trochę za późno na ogłaszanie meet'ów, ale zawsze lepiej późno niż wcale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Mam nadzieję, że nie będzie jak w zeszłym roku, że będą dwa meety, bo ludzie niezrozumieli się kiedy i hdzie ma się odbywać spotkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Kwiecień 25, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Może dlatego że są aktualnie dwie grupy Bronies Polska na FB, ale na szczęście z tego co mi wiadomo ogłoszenie było jedno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Zjawie się, o ile coś innego mi nie wypadnie na evencie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 O, fajnie! Postaram się wpaść przynajmniej na trochę (zaplanowałam też spotkanie z koleżanką z innego fandomu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 Ja na Pyrkonie będę, ale raczej nie wpadnę, bo jestem sprzedawcą. Ale jakby ktoś chciał zobaczyć waszego ulubionego moda i opiekuna działu, to zapraszam na stoisko firmy Epona. Będę łazić w kiecy z zielonego aksamitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 26, 2017 Share Napisano Kwiecień 26, 2017 11 godzin temu Mielcar napisał: Może dlatego że są aktualnie dwie grupy Bronies Polska na FB, ale na szczęście z tego co mi wiadomo ogłoszenie było jedno Zawiniło zrozumienie treści przez kogoś. Jeśli pamiętam dobrze, to planowy meet był o 13 pod Halą nr 15, a ktoś przyszedł o 15 pod Halę 13 (Iglica) i zaczęli się tam gromadzić ludzie, którzy też źle zrozumieli ogłoszenie albo nawet nie wiedzieli o meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Na pyrkonie będę w tylko sobotę, nie wiem jeszcze czy wpadnę na meet chyba że ktoś koniecznie chce mnie poznać czy będę wtedy gdzieś indziej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Kwiecień 28, 2017 Share Napisano Kwiecień 28, 2017 Meet pewnie sam sie zrobi po wiedzówce mlp. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się