BiP Napisano Grudzień 8, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2017 Król Lew 2 leci w sobotę 23.12 o 17:25 na TV4 i w poniedziałek 25.12 o 11:05 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 7, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2018 Połączenie dwóch moich ulubionych bajek. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 11, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2018 Jeden z najnowszych odcinków "Lwiej Straży", sam nie obejrzałem ani jednego odcinka drugiego sezonu, a i w pierwszym mam kilka braków, ale ten konkretny odcinek wygląda ciekawie. https://watchtlg.netlify.com/watch?v=4233196 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 12, 2018 Share Napisano Styczeń 12, 2018 (edytowany) Ostatnio w domu znalazłem taką grę, z tego co pamiętam to chyba jedyna gra w 3D o Królu lwie. Spoiler Edytowano Styczeń 12, 2018 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 12, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2018 1 minutę temu, turbo638 napisał: Ostatnio w domu znalazłem taką grę, z tego co pamiętam to chyba jedyna gra w 3D o Królu lwie. Ukryj treść Nie wiem, ale mam PS1 w domu, więc mógłbym nawet zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 12, 2018 Share Napisano Styczeń 12, 2018 24 minuty temu, BiP napisał: Nie wiem, ale mam PS1 w domu, więc mógłbym nawet zagrać Też mam PSx w domu i jakieś 4 lata temu grałem w tą grę. W niej "ogrywa" się fabułę z Króla lwa 1 i 2 ale można grać tylko Simbą, wiec przy ucieczce Kiary i Kovu przez zwierzętami... też ucieka się Simbą, ale sterowanie ogólnie może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 12, 2018 Share Napisano Styczeń 12, 2018 (edytowany) Jeśli ktoś nie ma PS1 może pograć na emulatorze, ale nie powiem co, gdzie i jak Zagram z ciekawości. Znalazłem też jakąś grę na Steamie. To samo na GOG. Cena - ok 36zł. "Trochę" drogo. Edytowano Styczeń 12, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 12, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2018 20 minut temu, Triste Cordis napisał: Jeśli ktoś nie ma PS1 może pograć na emulatorze, ale nie powiem co, gdzie i jak Zagram z ciekawości. Znalazłem też jakąś grę na Steamie. To samo na GOG. Cena - ok 36zł. "Trochę" drogo. Grałem w to w latach 90 i nigdy nie ukończyłem pierwszego poziomu. Mam za to filmik ze wszystkimi bossami z gry, mogę podesłać, jak ktoś chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 12, 2018 Share Napisano Styczeń 12, 2018 25 minut temu, Triste Cordis napisał: Jeśli ktoś nie ma PS1 może pograć na emulatorze, ale nie powiem co, gdzie i jak Zagram z ciekawości. Znalazłem też jakąś grę na Steamie. To samo na GOG. Cena - ok 36zł. "Trochę" drogo. Ta gra waży koło 2 mega, 36zł to gruba przesada 4 minuty temu, BiP napisał: Grałem w to w latach 90 i nigdy nie ukończyłem pierwszego poziomu. Mam za to filmik ze wszystkimi bossami z gry, mogę podesłać, jak ktoś chce... Ja grałem w to na emulatorze na kompie, Udało mi się przejść na "easy". Gra sama w sobie nie jest bardzo trudna tylko sterowanie jest słabe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 17, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2018 Całkiem świeży utworek, niestety dopiero dzisiaj miałem czas, by go dodać tu. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2018 Share Napisano Styczeń 21, 2018 Właśnie przed chwilą kupiłam na allegro komiks "Król Lew" ^^ Szkoda, że "Król Lew 2" nie było, ale poczekam. Może się pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2018 Ja mam oba, ale używane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2018 Share Napisano Styczeń 21, 2018 Też używaną kupiłam. Jakieś 12zł z przesyłką mnie ten biznes kosztował więc uważam, że warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2018 Ja miałem podobne ceny za oba, za jeden ok 10, a drugi mniej niż 15, plus wysyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2018 Share Napisano Styczeń 21, 2018 A gdzie kupowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2018 Jeden na OLX, a drugi na grupie "Lwia straż" na FB. Na OLX, kupiłem też 2 części na DVD, które tu pokazywałem kilka postów temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2018 Share Napisano Styczeń 21, 2018 Ja na allegro. Na OLX nie mam konta, ale może sobie przejrzę co tam ciekawego mają. Filmy mam. pierwszą część na DVD i jeszcze mam VHS'a od ruskich zapewne bo tam są dwie części Króla Lwa na jednej kasecie, aleee dzięki temu mam Krąg Życia w oryginalnej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2018 4 minuty temu, Uszatka napisał: Na OLX nie mam konta, ale może sobie przejrzę co tam ciekawego mają. Polecam, bo ceny są zdecydowanie niższe niż na Allegro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) O woooow, ale super ciekawe filmy i teorie... A co wy myślicie o nich? W tym pierwszym filmie jest nawet nawiązanie do MLP !!! Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Luty 2, 2018 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) Widziałam te filmy już jakiś czas temu. Fajne są te teorie, zwłaszcza o zmutowanych zwierzętach XD Nie no, z tymi zmutowanymi zwierzętami to akurat pewnie był żart, ale reszta teorii mi się podoba ^^ Ja bym jednak nie mieszała Lwiej Straży z Królem Lwiem. Twórcy mogą sobie mówić co chcą, ale w momencie kiedy zaczęli podkreślać, że Skaza zginął w płomieniach, a nie został pożarty przez hieny postawiłam ścianę pomiędzy kanonem, a Lwią Strażą. Edytowano Luty 2, 2018 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 13 godzin temu, Uszatka napisał: Widziałam te filmy już jakiś czas temu. Fajne są te teorie, zwłaszcza o zmutowanych zwierzętach XD Nie no, z tymi zmutowanymi zwierzętami to akurat pewnie był żart, ale reszta teorii mi się podoba ^^ Ja bym jednak nie mieszała Lwiej Straży z Królem Lwiem. Twórcy mogą sobie mówić co chcą, ale w momencie kiedy zaczęli podkreślać, że Skaza zginął w płomieniach, a nie został pożarty przez hieny postawiłam ścianę pomiędzy kanonem, a Lwią Strażą. Jak chcesz, to mogę dać ci link, do strony na FB, gdzie rozpoczęła się spora dyskusja na temat ludzi w uniwersum Króla Lwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 7 minut temu, BiP napisał: Jak chcesz, to mogę dać ci link, do strony na FB, gdzie rozpoczęła się spora dyskusja na temat ludzi w uniwersum Króla Lwa... Nie, dzięki. Nie znoszę FB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 16, 2018 Autor Share Napisano Luty 16, 2018 W tę niedzielę 18.02.18 leci Król Lew 1 na Polsacie o 9:25 tak tylko dla zainteresowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się