Szonszczyk Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) Pierwsza wojna poszła tak jak poszła, ale nie wadzi ustalić kolejną! Wielka Armia Pana Sombrerro próbuje najechać Nowe Królestwo Thoraxa, a jedynym sposobem, aby ją powstrzymać to ... aby drużyna Thoraxa wygrała w parę gier komputerowych Dziwne co nie? Mnie też się tak wydaje xD Także zapraszamy na zapisy (od razu piszcie do której drużyny chcecie być wpisani) i propozycje gier (najlepiej darmowe, lub takie co "prawie każdy posiada"). Na gry będziemy zapraszać na discordzie (link wkrótce). To chyba tyle. Pamiętajcie, że gramy o honor (Sombra), albo o poszanowanie prawa do posiadania gniazda (Thorax)! Pozdrawiam! Miszcz Tencz (Szonszczyk) Spoiler DRUŻYNY: Thorax: @Miszcz Tencz @Kinro @Patyczak @GamingComputer Pony @TapczanZaglady @iCzaRez @Ziemowit @Lucas @Dabrowski Sombra: @Pryś @Maffle Fluff\ @Patutu @Bleflar (jeśli drużyny będą baaardzo nierówno, to będziemy stosować automatyczne dostosowanie drużyn ...) Moje propozycje: -Roblox - Phantom Forces -Build And Shoot (https://www.buildandshoot.com/) -Robocraft (steam) -Hearthstone (blizzard) -Brawlhalla (steam) -Blacklight: Retribution (steam) -Heavy Metal Machines (steam) -Chronicle: RuneScape Legends (steam) -HEX: Shards of Fate (steam) Zebrane propozycje pozostałych uczestników: -cs 1.6 (pirat/steam, ale nie sądzę by to się udało) -World Of Warships (wargaming) -Armored Warfare -Osu -Unturned (steam) -Warframe (steam, nie wiem jak z pvp ...) -Evolve stage 2 (steam) -Warface (steam) -Gear Up (steam) -Gwint (gog) -starcraft 2 (blizzard) Edytowano Październik 27, 2017 przez Szonszczyk 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) To ja się zapisuję do drużyny pana z dwoma rogami, a moją propozycją jest osławiony counter-strike 1.6 i... Team Fortress 2? ~cs 1.6 jeszcze przeżyję, ale tf2 już był w poprzedniej, więc może tym razem jakieś inne gierki? Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez Miszcz Tencz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) Ja staję po stronie Thoraxa, a co do gier to raczej World of Tanks się nada. ~Wot już był ... Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez Miszcz Tencz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) zgadzam się z @Patyczak można dodać WoT-a i jeżeli można WoWs (World of Warships) też bym dodał ~ale którą drużynę wybierasz? @GamingComputer Pony??? Thorax jak ostatnio Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez GamingComputer Pony 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TapczanZaglady Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) Zapisuje się do drużyny Thoraxa -spinz.io -Minecraft (może nie do końca darmowy ale wiadomo jak to z nim jest) -Armored Warfare -Osu (nie umiem w to grać ale czemu by nie zagrać) -Unturned -Warframe -Evolve Stage 2 -War Thunder -PlanetSide 2 -Warface -Loadout Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez TapczanZaglady 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iCzaRez Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 Drużyna Thoraxa - Gear up - Gwint 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 - Hearthstone - World of Tanks No i rzecz jasna zapisuję się do Thoraxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja dołączę się do Sombry bo jeszcze wyjdzie iż nikogo tu nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) Za Jelonki! @Miszcz Tencz Proponuję Heroes of the Storm! (Blizzard). Nie jestem pewien, czy Starcraft II nada się na PvP... @Patutu Pewnie będziesz grał Spitfire Edytowano Czerwiec 13, 2017 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 A zaszaleje i dołączę do Sombry. War Thunder! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 12, 2017 Share Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) To ja poproszę do Thoraxa -Unturned -Warshipsy - Po namysle CS 1.6 tez da rade ogarnąć, mimo że za nim nie przepadam Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 13, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2017 9 godzin temu Bleflar napisał: Nie mam żadnej z gier proponowanych przez miszcza tencz więc Będę mógł wziąć udział tylko jeśli będą ze starcrafta 2 lub minecrafta. A jeśli będzie z którejś z tych to się zapisuję do Sombry. No i jeszcze to zależy kiedy się to odbędzie. Jak nie masz skoro 100% wymienionych przeze mnie gier jest darmowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 21, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Witam ponownie! Pierwsza rozgrywka odbędzie się w CZWARTEK 22.06.17 o godzinie 20:30 w grze ROBOCRAFT (steam/non-steam f4p). Zebranie odbędzie się na serwerze discorda "Pegasus Gaming Area", link: https://discord.gg/cNZT4zJ Zapraszam do wzięcia udziału, nawet nie zgłoszone osoby, im nas więcej tym lepiej! Pozdrawiam, Miszcz Tencz (Szonszczyk) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 23, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Pierwsza rozgrywka odbyła się! Dla Thoraxa mamy zły wieści ... porażka 1:2. No cóż, miejmy nadzieję, że następnym razem pójdzie lepiej! Wkrótce info o kolejnej grze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 23, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Kolejna rozgrywka odbędzie się w grze: Build And Shoot (https://www.buildandshoot.com/). Pewnie na którymś z publicznych serwerów także będzie ciekawie z ustaleniem kto wygra! W dniu 30.06 (Piątek) godzina 20:30! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 27, 2017 Autor Share Napisano Październik 27, 2017 Informuję iż całe przedsięwzięcie umarło z powodu braku aktywności, czasu etc. Dziękuję za zainteresowanie i za jedną rozgryweczkę. Jeśli ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia, to niech wie, że jeszcze nie zamierzam zamykać tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts