SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 (edytowany) STRONA INTERNETOWAKlacze i Ogiery! Serdecznie zapraszamy wszystkich na ponymeeta do Trójmiasta! Jeśli lubisz imprezy organizowane nad Bałtykiem, to świetnie trafiłeś! Połączone siły Bronies Trójmiasta i Bronies Twilight przedstawiają...Ambermeeta! A więc to, co lubicie na Twiligtmeetach i meetach stricto Stowarzyszeniowych w jednym miejscu! Ach! Nazwa też nie jest przypadkowa Na pewno powieje trochę nostalgią i "starymi dobrymi czasami".REJESTRACJAZgoda rodzica Co planujemy? -Spotkanie z ciekawymi gośćmi specjalnymi -Turnieje -Nocleg przed i po (before i after) -Karaoke MK UltraStar -Oczywiście tradycyjne wiedzówki, prelekcje, artroom, sklepiki! Więcej informacji wkrótce! Trzymajcie termin! Edytowano Lipiec 17, 2017 przez SPIDIvonMARDER 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 Zjadłeś "r" w nazwie tematu ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 Będę z ekipą z Olsztyna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 Będę, nie wiem czy do końca, bo mój wujek gdynianin zamierza mnie i moją mamę zaciągnąć na pokaz jakichś samolotów z Red Bulla xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 18, 2017 Share Napisano Lipiec 18, 2017 (edytowany) Jedziem małą delegacją z dolnego śląska, meet obowiązkowy. Edytowano Lipiec 18, 2017 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się