SPIDIvonMARDER 907 Report post Posted July 17, 2017 (edited) STRONA INTERNETOWAKlacze i Ogiery! Serdecznie zapraszamy wszystkich na ponymeeta do Trójmiasta! Jeśli lubisz imprezy organizowane nad Bałtykiem, to świetnie trafiłeś! Połączone siły Bronies Trójmiasta i Bronies Twilight przedstawiają...Ambermeeta! A więc to, co lubicie na Twiligtmeetach i meetach stricto Stowarzyszeniowych w jednym miejscu! Ach! Nazwa też nie jest przypadkowa Na pewno powieje trochę nostalgią i "starymi dobrymi czasami".REJESTRACJAZgoda rodzica Co planujemy? -Spotkanie z ciekawymi gośćmi specjalnymi -Turnieje -Nocleg przed i po (before i after) -Karaoke MK UltraStar -Oczywiście tradycyjne wiedzówki, prelekcje, artroom, sklepiki! Więcej informacji wkrótce! Trzymajcie termin! Edited July 17, 2017 by SPIDIvonMARDER 7 Share this post Link to post Share on other sites
Poulsen 531 Report post Posted July 17, 2017 Zjadłeś "r" w nazwie tematu ;] Share this post Link to post Share on other sites
Sttark 313 Report post Posted July 17, 2017 Będę z ekipą z Olsztyna 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wilczke 143 Report post Posted July 17, 2017 Będę, nie wiem czy do końca, bo mój wujek gdynianin zamierza mnie i moją mamę zaciągnąć na pokaz jakichś samolotów z Red Bulla xD Share this post Link to post Share on other sites
1stChoice 1,337 Report post Posted July 18, 2017 (edited) Jedziem małą delegacją z dolnego śląska, meet obowiązkowy. Edited July 18, 2017 by 1stChoice Share this post Link to post Share on other sites