AideenDashie Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Czeeść~! Uhh, a więc po ponad pół roku posiadania tu konta i bycia zwykłą, szarą użytkowniczką, postanowiłam coś tu napisać! *yay* ~ Jestem oddaną, 13-letnią fanką Pinkie Pie, Rainbow, kucyków, Miraculum, Star Stable ( hejty za 3...2...1... ) i mojego OTP: PinkieDasha ( więcej hejtów za 3...2...1... ) ~ ~ Urodzinki mam pod koniec sierpia ~ ~ Uwielbiam tworzyć brzydkie rysunki ~ ~ Żelki życiem ~ ~Jestem zwariowana, k ~ Pozdrawiam cieplutko * jako ZDU moje OTP ( hej, nie za dużo tych serduszek? ) * 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 (edytowany) Witamy na forumie 37 minut temu, AideenDashie napisał: ( hejty za 3...2...1... )( więcej hejtów za 3...2...1... ) ~ Nikt Cię tu hejtować nie będzie Nie masz się czego obawiać Inna sprawa, że ja nawet nie widzę ku temu powodów Edytowano Lipiec 29, 2017 przez Redeline Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło będzisz spędzać tu czas i będziesz się angażować w pisanie postów Jakbyś chciała o coś spytać, czegś się dowiedzieć lub po prostu popisać to pisz do mnie śmiało Ps Moja ulubienica z Mane 6 to również Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Za dużo serduszek? Ależ skąd! Serduszek nigdy za wiele! Lubisz Pinkie Pie? To bije na prawo i lewo z Twojego powitalnego posta, to trzeba przyznać. Co to znaczy brzydkie rysunki? To znaczy że krzywo stawiasz kreski, czy sama treść obrazków jest brzydka? D: Pytam, bo później wspominasz o PinkieDasha i sam nie wiem czy się bać czy nie. Witaj na forum, miłej zabawy~<3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haidia Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Hej Tez gram w star stable spoko gierka xDDD Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Witam serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Czeeść! Ja tam wolę Appledash, ale kto co woli. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 No elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Heya~ Witam Cię serdecznie Ja też bardzo lubię Star Stable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ohayo witamy na forum Nigdy nie jest za dużo serduszek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 (edytowany) Wybaczcie za małe spóźnienie. Już jestem ;3 Witaj @AideenDashie Na forum. Mam nadzieje że będziesz się świetnie bawić i zostaniesz tutaj jeszcze na bardzo długo. :3 P.S. Też uwielbiam Pinkie Pie, nawet się z nią trochę uosabiam, ale z shipów to FlutterDash. Chociaż wszystkie lubię bardzo, niestety lub stety dla Ciebie moja ulubiona postać to Flutterka P.S.2. Serio od 13 lat jesteś fanka MLP? xDDD "13-Nasto letnia fanka" no to nieźle (:PPPPPPP) P.S.4. Takie pytanko dla ciebie, Dlaczego akurat PinkieDash a nie np.: RariJack? P.S.5. Dałbym repkę, ale jest limit :C Edytowano Lipiec 30, 2017 przez Anoax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się