Mycha Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Hejcia wam wszystkim ^^ jestem nowa na forum i troche nie wiem co i jak. Chętnie popiszę z jakąś duszeczką. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkbloodpony Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Księżniczka Luna. Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj w Equestrii! Osobiście przypilnuję Twoich snów ps. Jeśli czegoś potrzebujesz, napisz do mnie. Możliwe, że znajdę czas pomiędzy obowiązkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczke Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj kolejna, zabłąkana duszyczko! Jeżeli miałabyś jakieś problemy z działaniem forum, czy jakiekolwiek pytania to pisz śmiało! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj na forum! ze mną też możesz popisać na każdy temat....tak sądzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniakford Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj, witaj. 6 godzin spóźnienia, nie tak źle... no cóż, witam, pozdrawiam, Ziemniak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Witaj w stadzie Napisz coś o sobie czym się interesujesz jaka jest twoja ulubiona postać i co lubisz robić Mam nadzieję że ci się t spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Princess Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Miło cię poznać. Jakbyś potrzebowała pomocy lub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Staram się odpisywać najszybciej jak to tylko możliwe. PS.: Skąd pomysł na nick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
666_toczownik_666 Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Cześć! Odnośnie tytułu, to my ciebie witamy, nie ty nas. Nie sądzę również, że ktokolwiek z tutaj zgromadzonych zachował jeszcze swoją duszę. Teraz wróćmy do pytań. Na forum marnuje się czas. Po prostu znajdź interesujący cię temat i pisz. Ot cała filozofia. Jeśli dalej się nie wystraszyłaś i z nami jesteś, to jestem otwarty na nowe znajomości i pisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 13 godzin temu, Nightmare Princess napisał: Miło cię poznać. Jakbyś potrzebowała pomocy lub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Staram się odpisywać najszybciej jak to tylko możliwe. PS.: Skąd pomysł na nick? Cóż mój nick wziął się właściwie od tego jak nazywają mnie znajomi, długa to historia ps. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 Jejciu, dziękuję wszystkim za powitanie. W razie wątpliwości chętnie spytam o radę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts