Mycha Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Hejcia wam wszystkim ^^ jestem nowa na forum i troche nie wiem co i jak. Chętnie popiszę z jakąś duszeczką. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mycha Napisano Wrzesień 20, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2017 ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj w Equestrii! Osobiście przypilnuję Twoich snów ps. Jeśli czegoś potrzebujesz, napisz do mnie. Możliwe, że znajdę czas pomiędzy obowiązkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj kolejna, zabłąkana duszyczko! Jeżeli miałabyś jakieś problemy z działaniem forum, czy jakiekolwiek pytania to pisz śmiało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj na forum! ze mną też możesz popisać na każdy temat....tak sądzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj, witaj. 6 godzin spóźnienia, nie tak źle... no cóż, witam, pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Witaj w stadzie Napisz coś o sobie czym się interesujesz jaka jest twoja ulubiona postać i co lubisz robić Mam nadzieję że ci się t spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Miło cię poznać. Jakbyś potrzebowała pomocy lub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Staram się odpisywać najszybciej jak to tylko możliwe. PS.: Skąd pomysł na nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Cześć! Odnośnie tytułu, to my ciebie witamy, nie ty nas. Nie sądzę również, że ktokolwiek z tutaj zgromadzonych zachował jeszcze swoją duszę. Teraz wróćmy do pytań. Na forum marnuje się czas. Po prostu znajdź interesujący cię temat i pisz. Ot cała filozofia. Jeśli dalej się nie wystraszyłaś i z nami jesteś, to jestem otwarty na nowe znajomości i pisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mycha Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 13 godzin temu, Nightmare Princess napisał: Miło cię poznać. Jakbyś potrzebowała pomocy lub po prostu chciała pogadać to pisz do mnie. Staram się odpisywać najszybciej jak to tylko możliwe. PS.: Skąd pomysł na nick? Cóż mój nick wziął się właściwie od tego jak nazywają mnie znajomi, długa to historia ps. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mycha Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Jejciu, dziękuję wszystkim za powitanie. W razie wątpliwości chętnie spytam o radę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się