blitz1001 Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 (edytowany) Witajcie mam na imię Karolina jetem Bronym od dawna i dowiedziałam sie teraz że jest ta strona i ciesze się z tego i nie wstydzę się. Mój ulubiony kucyk Pinkie Pie mam własnego wymyślonego kucyka ma na imie Blitz jest klaczą ze skrzydłami alicorna urodził sie z nimi dlatego długo żyje ma 1001 lat jest przebrana siostrą luny i celestii rodzice blitz oddali ja z powodu choroby a księżniczki ją przygarneły przyznaje jest podobna do Rainbow Dash ale jest inna wysle wam zdjęcie mam nadzieje że się spodoba przepraszam za błędy dziekuję. Spoiler Edytowano Październik 24, 2017 przez blitz1001 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Witaj na forum! Miło cię poznać! Jakbyś potrzebowała pomocy lub chciała pogadać to śmiało pisz do mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas i znajdziesz tu coś dla siebie Spoko OC ładna A i jak coś Brony to facek dziewczyna to Pegasis (tak jakby coś ) Jakbyś chciała się czegoś dowiedzieć lub o coś spytać czy po prostu pogadać to pisz śmiało 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz1001 Napisano Październik 23, 2017 Autor Share Napisano Październik 23, 2017 1 godzinę temu, Bertram Quist napisał: Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas i znajdziesz tu coś dla siebie Spoko OC ładna A i jak coś Brony to facek dziewczyna to Pegasis (tak jakby coś ) Jakbyś chciała się czegoś dowiedzieć lub o coś spytać czy po prostu pogadać to pisz śmiało dziękuje 1 godzinę temu, Nightmare Princess napisał: Witaj na forum! Miło cię poznać! Jakbyś potrzebowała pomocy lub chciała pogadać to śmiało pisz do mnie. dzięki 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Witaj na forum! Standardowo kilka pytań: 1. Jak zaczęła się twoja przygoda z kucykami? 2. Jaką lubisz muzyke? 3. Ulubiony przedmiot szkolny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 (edytowany) Witaj na forum, Blitz! Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej, każdy znajduje tu coś dla siebie ^^ Jakbyś czegoś nie była pewna, miała jakieś pytania lub po prostu chciała pogadać, pisz do mnie śmiało No i wybacz za spóźnienie Edytowano Październik 23, 2017 przez Starray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz1001 Napisano Październik 23, 2017 Autor Share Napisano Październik 23, 2017 (edytowany) 58 minut temu, Poszukiwacz15 napisał: Witaj na forum! Standardowo kilka pytań: 1. Jak zaczęła się twoja przygoda z kucykami? 2. Jaką lubisz muzyke? 3. Ulubiony przedmiot szkolny? Hej 1.NO można powiedzieć że przypadkiem weszłam na jeden z kanałów i zobaczyłam mlp to była chyba generacja 4 i się zakochałam w tej bajde puźniej oglądałam cały czas i oglądam dalej 2.taka różna a z mlp wszystkie jakie powstały 3. muzyka mi odpowiada 45 minut temu, Starray napisał: Witaj na forum, Blitz! Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej, każdy znajduje tu coś dla siebie ^^ Jakbyś czegoś nie była pewna, miała jakieś pytania lub po prostu chciała pogadać, pisz do mnie śmiało No i wybacz za spóźnienie bardzo dziekuje Edytowano Październik 23, 2017 przez blitz1001 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Haj Blitz! Witaj na tym zacnym forum, mam nadzieje, iż takowa nadzieja jest. Mam w powitaniu całą godzina, co jest małym jak na mnie czasem, jednak mam wiarę, iż przyszłość mi wybaczy te karygodne zachowanie. Witaj - raz jeszcze - pozdrawiam Cię i odmeldowuję się, ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz1001 Napisano Październik 23, 2017 Autor Share Napisano Październik 23, 2017 1 minutę temu, Ziemniakford111222 napisał: Haj Blitz! Witaj na tym zacnym forum, mam nadzieje, iż takowa nadzieja jest. Mam w powitaniu całą godzina, co jest małym jak na mnie czasem, jednak mam wiarę, iż przyszłość mi wybaczy te karygodne zachowanie. Witaj - raz jeszcze - pozdrawiam Cię i odmeldowuję się, ziemniak. dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Hej hej... Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Hej. Nie no kocham takie OCki, setki lat życia, związek z Luną i Celestią, supermoce. I mega podobna do jednej z mane6. Nie no, tak trzymać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , , , , , , , , , , , , , , , , , , Trzymaj Karolcia, przyda się. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz1001 Napisano Październik 24, 2017 Autor Share Napisano Październik 24, 2017 14 godzin temu, 1stChoice napisał: Hej. Nie no kocham takie OCki, setki lat życia, związek z Luną i Celestią, supermoce. I mega podobna do jednej z mane6. Nie no, tak trzymać. dziękuje ktoś w końcu mnie zrozumiał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Październik 24, 2017 Share Napisano Październik 24, 2017 Witaj na forum , mam nadzieję że forum ci się spodoba, dobrze że nie wstydzisz się poniaczy...BARDZO to popieram, a i bardzo fajny OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Szalom, witaj na forum! Drobna porada dla ciebie - Używaj kropek i przecinków. Wkład włożony w ich wykorzystanie jest niewielki, a i znacznie poprawiają komfort czytania postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts