BiP Napisano Październik 5, 2018 Autor Share Napisano Październik 5, 2018 Spoiler DJspark3 Spoiler DJspark3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Key-FeathersMLP Spoiler CuTTyCommando Spoiler LlamaCheesecake Spoiler AmoreCadenza Spoiler Linnpuzzle Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2018 Autor Share Napisano Październik 10, 2018 Spoiler hioshiru Spoiler hioshiru Spoiler mi0724go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 mirroredsea Spoiler Metalestia Spoiler JumbleHorse Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Alevgor Spoiler mysticalpha Spoiler hierozaki Spoiler zefirayn Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2018 Autor Share Napisano Październik 15, 2018 Spoiler RedchetGreen Spoiler jefesita Spoiler 0bluse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 halotheme Spoiler LugiaAngel Spoiler SpiritofthwWolf Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2018 Autor Share Napisano Październik 16, 2018 (edytowany) Spoiler selinmarsou Spoiler yakovlev Edytowano Październik 16, 2018 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 18, 2018 Share Napisano Październik 18, 2018 Obrazek przypadł mi do gustu tak bardzo, że wylądował na tapecie mojego telefonu. Przedstawia według mnie najlepszą stronę Celestii. TsaoShin Spoiler Tutaj jak w przy obrazku pierwszym. Dodatkowo podoba mi się efekt tła. Lyra-senpai Spoiler Theroyalprincesses Spoiler Ten obrazek zwrócił moją uwagę z powodu uroczej Twilight. GiantMosquito Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 johnjoseco Spoiler WillisNinety-Six Spoiler Bri-sta Spoiler PostScripting Spoiler SilFoe Spoiler BritishStarr Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2018 Autor Share Napisano Październik 27, 2018 Spoiler lupiarts Spoiler dalyadam Spoiler Seltonik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 LimreiArt Spoiler RejnBo Spoiler Underpable Spoiler mutagorou0w0 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 2, 2018 Autor Share Napisano Listopad 2, 2018 Spoiler lopoddity 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 2, 2018 Share Napisano Listopad 2, 2018 otakuap Spoiler Geomancing Spoiler otakuap Spoiler The-Wizard-of-Art Spoiler The-Wizard-of-Art Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2018 Autor Share Napisano Listopad 4, 2018 Spoiler celestiathegreatest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Sugarberry Spoiler sugarberry Spoiler paladin Spoiler rojek-kor Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2018 Autor Share Napisano Listopad 9, 2018 Spoiler thelunagames 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Yakovlev-vad Spoiler KonnyArt Spoiler Zanefir-Dran Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Autor : Yakovlev-vad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Yakovlev-vad Spoiler Bardzo fajny obrazek przedstawiający Księżniczkę oglądającą prawdopodobnie zachód słońca. Zakończył się kolejny pracowity dzień. Plainoasis Spoiler A oto powód, dla którego tak naprawdę żadna wiedźma ani wszechmocne zuo nie wkroczy do Equestrii... NCMares Spoiler I ostatni obrazek na dziś... przedstawia Celestię w ciekawej sytuacji. Cóż tutaj mogło się dziać? Ciężki dzień, a może koniec wojny z Królem Sombrą. W każdym razie... Patrząc na ten obrazek, odczuwa się spokój i w pewnym sensie nadzieje na lepsze jutro bowiem jak widzimy... po każdej burzy wychodzi słońce nawet tej najgorszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 16, 2018 Autor Share Napisano Listopad 16, 2018 Spoiler kirasunnight 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie jest to może obraz, ale moim zdanie wart jest podzielenia się nim z większą ilością fanów Pani Dnia... (Choć Luna na zawsze w moim sercu ) Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 29, 2018 Autor Share Napisano Listopad 29, 2018 Spoiler imanika Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler nadnerbd Spoiler laszl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 (edytowany) Kodabomb Spoiler Edytowano Listopad 30, 2018 przez Szonszczyk Usunięcie duplikatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Cytat Reguły galerii: 1) Obrazki trzymamy w spoilerach (żeby nie uciekły) 2) Nie wstawiamy obrazków gore i NSFW, bo Celestia sobie tego nie życzy, a jej słowo jest dla nas rozkazem 3) Możemy wrzucić maksymalnie 5 obrazków do posta, więcej nie pomieści się na jednej ścianie 4) Autora obrazków umieszczamy NAD spoilerem, księżniczka nie ma ochoty szukać tej informacji po całym poście 5) Jeśli umieszczamy parę prac jednego autora, to wypadałoby dołączyć link do jego strony, bo może ktoś chciałby zobaczyć inne jego prace Uwaga! Zmieniłem trochę reguły panujące w tej galerii, mam nadzieję, że przez nie, przeglądanie galerii będzie prostsze. Dla tych co wrzucają tutaj obrazki regularnie: punkty 3, 4 i 5 są zupełnie nowe. tl;dr Max 5 obrazków, autor nad spoilerem, link do autora jeśli więcej prac. Ps. Nie mam obrazków do wstawienia -,- 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts