fioletowalisica Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) kopyto siema chciałam sie przywitać bo jestem nowa... można się ze mnie pośmiać jestem daria lubie robić arty mlp lubie rarity i derpy pa żegnam bo nwm co więcej powiedzień Edytowano Luty 24, 2018 przez fioletowalisica wiedziałam co napisać :p 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Cześć ! Witaj w stadzie Opowiedz coś o sobie jak masz na imię, jakie masz zainteresowania, od kiedy oglądasz MLP no i ulubiona postać Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś chciała o coś zapytać, czegoś się dowiedzieć lub po prostu popisać to pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Siemanko, czuj się tutaj świetnie! Chętnie posłucham twoich pośmiewisk i też się pośmieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 I kolejna osoba dołączyła do tego wariatkowa. Witaj wśród swoich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 5 godzin temu, fioletowalisica napisał: kopyto siema No elo. Pięć godzin spóźnienia... ponad... ja muszę chyba coś zjeść... Pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Witaj i bądź pozdrowiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się