Jagódka Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 (edytowany) Hej! Dopiero dołączyłam i nie do końca rozumiem działanie forum, więc wybaczcie jeśli popełniłam właśnie jakiś błąd. Od dłuższego czasu oglądam i interesuję się MLP, ale dopiero dziś zebrałam się w sobie żeby to przyznać. Myślałam, że bycie pegasis w moim wieku nie powinno mieć miejsca, ale im głębiej poznawałam ten świat tym bardziej nie mogłam go opuścić... Jestem Jagoda, mam 17 lat (za tydzień 18) i kocham Lunę ☾! Mam nadzieję, że poznam tu wiele ciekawych osób. Więc...Witajcie :D!!! Poprawiłam błędy ~Cahan Edytowano Marzec 17, 2018 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witam Witam. 1 minutę temu, Jagódka napisał: Myślałam ,że bycie pegasis w moim wieku nie powinno mieć miejsca, Jestem Jagoda, mam 17 lat (za tydzień 18) Przy 18 to jeszcze nic strasznego uwierz A po za tym nikt nikomu nie może zabronić oglądać czegokolwiek.Mam też nadzieje,że nie dołączysz do grona nieaktywnych kont. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj na forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Cóż, ja miałem z 22 lata i jestem facetem. Miałem podwójnie przewalone, że tak się wyrażę. xD Poza tym nie wiem czego się wstydzić, co nie? Have fun. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 13 minut temu, Jagódka napisał: Hej! Witam. 13 minut temu, Jagódka napisał: Dopiero dołączyłam i nie do końca rozumiem działanie forum, Działa tak, że nie działa i dlatego działa. 13 minut temu, Jagódka napisał: Mam nadzieję,że poznam tu wiele ciekawych osób. Więc....Witajcie :D!!! Poznasz na pewno... witam jeszcze raz. Pozdrawiam, Ziemniak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 4 minuty temu, Barrfind V. napisał: Poza tym nie wiem czego się wstydzić, co nie? Hmmm no nie wiem może w Moim przypadku brata,który przeżywa to od 2012 hehe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj i baw się u nas jak najlepiej! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś miała jakieś pytania albo chciałabyś pogadać to pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się