Bailey Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Hej. Niedawno założyłem konto na forum, więc czas najwyższy się przywitać. Kucyki oglądam już od dość dawna, ale aktualnie mam zastój i nie oglądałem najnowszych sezonów. Lubie pograć w gry, poczytać jakieś książki, albo obejrzeć jakiś film lub serial. Zainteresowań jakichś wyjątkowych nie mam, od jakiegoś czasu uczę się trochę programowania, ale to dopiero pierwsze kroczki. No i to by było na tyle, nie jestem dobry w takich tematach, więc no. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 18 minut temu, Bailey napisał: Hej. Witam Niech moc dzikich plonsów będzie z tobą. Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witam w naszej małej społeczności. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witamy na kucykowej dzielni w internecie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj Drogi Użytkowniku na forum poświęconym My Little Pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Witaj i baw się tutaj dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Witajcie Nazywam się Krystian miło was poznać Jak podoba wam się moje zdjęcie Chcę się tutaj dobrze bawić Na Fandomie jestem niepełnosprawny Ja uwielbiam słuchać muzyki Filmy oglądać I bardzo uwielbiam My Little Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się