FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 Emm... nie jade... poprostu mówie że zjebałem most. Ale tak to jest jak pierw robi sie kuca a potem tło... kij tam. Co do płaskiego... czy ja wiem, ważne że kuc wyszedł dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 No kuce potrafisz rysować. Ale jak już dodajesz tło to zrób tak by pasowało. Ale to juz pewnie wiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 Właśnie chyba wpadłem na pomysł na tło.... jednocześnie nie tracąc kuca. Poprawiłem. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Krzywy jakiś ten most. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 Sliverowi sie podoba ;> I tak jest lepszy od tamtego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 No od tamtego zdecydowanie lepszy, ale jednak wciąż coś z nim nie tak xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Mucho Bettero.. Ale ja bym usunął tę barierkę za nim lub ją obniżył i wstawił jakieś linie poprzeczne by ją utrzydeowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 10, 2012 Autor Share Napisano Marzec 10, 2012 e tam sliver jest zadowolony. ;p kolejny szkic młodsza siostra Flame < opis> Haha! Zniszczyłam mąke! Jestem Zła! xD Ahh te dzieci ;D RD < ava dzieki za szkic który i tak musiałem od nowa zrobić, ale za flaga sie przydała chciaż orzełka na szczycie flagi też musiałem zrobić od nowa ;D> < żartowałem że skonczyłem z anthro you mad xD?> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Nie. Rysuj. Anthro. Na serio w porównaniu ze zwykłymi kucykami to Ci wychodzi nie najlepiej.. Zależy też który rysunek, ale mi się nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 10, 2012 Autor Share Napisano Marzec 10, 2012 Na devie lubią to... a czasami trzeba coś zrobić z canonu, od czasu do czasu anthro sie walnie i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Ta RD po prostu super Ci wyszła, a Derpy? Cóż źle nie jest, dobry styl i w ogóle, ale anthro jednak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 RD z Flagą Narodową jest wręcz świetna, jakoś to "wykroję" i mam avatar na YT. Oczywiście za twym pozwoleniem, milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Mistrzu ucz mnie sztuki rysunku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 12, 2012 Autor Share Napisano Marzec 12, 2012 Dobra, next 2 szkice. tia... < ta mała ma rozdwojenie jaźni, teraz akurat flame wyszła żeby jej nie meczyć> NSFW. Prosze mi tu nie robic shitsztormu. Xyziu pozwolił wiec wrzucam ;3 Poza tym wykonałem to po paru głebszych... (alkochol daje niezły boost do weny, niestety tej złej ;x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 nie pij wiecej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 NSFW. Na serio to nie jest przeznaczone dla soczka,yay,innych w ich wieku poprostu prosze mi tu nie robic shitsztormu. Soczka, yay Soczka, yay Soczka, yay Whaaaaat? Ten obrazek to nic w porównaniu z tym co mi w sesji wypisywałeś -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 12, 2012 Autor Share Napisano Marzec 12, 2012 Sama tego chciałaś xD < clop posta ;D> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Ale nie sądziłam że potrafisz wymyślić coś tak... *rzyg* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 12, 2012 Autor Share Napisano Marzec 12, 2012 To nie znasz jeszcze moich "możliwości" yay. ;3 ____ Znowu będę nie trzeźwy i pewnie znowu narysuje coś nsfw, ale kij xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Pytanko , czego ty używasz do kolorowania ????? ????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 12, 2012 Autor Share Napisano Marzec 12, 2012 nie czaje? wszystko robie w saiu ;p do szkicu "marker" wielkosc 3-4 rozdziałka 900x900 czasami sobie powiekszam. kolory... marker ;D a potem blurem rozmywam. Oczywiscie robie to na .... niewiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Oki . Sorry , że tak nie precyzyjnie , ale powiedziałeś mi wszystko , co chciałem wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Łooo, chłopie, ogranicz znaki zapytania ;p FFQ, jak zwykle wszystko supcio, pięknie, ślicznie... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 13, 2012 Autor Share Napisano Marzec 13, 2012 ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Zajebiaszcze rysunki robisz *-* A powiedz używasz myszki czy tableta do rysowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts