OjtamOjtam Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Nie czaję tych małych źrebaków. Po prostu nie mój gust. Ale art niczego sobie. Jeszcze tu nie pisałem, więc dodam tylko, że podziwiam twoje prace. Szacun, FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Piękne i takie małę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 16, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2012 Na prośbe Niklasa( request ;p) Fix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 16, 2012 Share Napisano Styczeń 16, 2012 Epic Pinkie is epic Jak przeglądałem później odcinek i ją zobaczyłem z taką miną, wiedziałem, że muszę cię poprosić o wektora, bo PP jest taka fajna tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 17, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2012 Kolejny kombinowalem z cieniami ;p Oraz appleshy ;D fix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 17, 2012 Share Napisano Styczeń 17, 2012 DOUBLE PLOT! a teraz poważnie, jakoś im te pyski zbyt ogierowe wyszły, albo mi się tak tylko wydaje, Głównie chodzi o AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 18, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2012 request dla pewnego broniego z wrocka ( bardzo prosił no to czemu nie ;p) to żaden szczególowy vector. next... dłon napier...( tia metoda vectorowa) (dopisek - frost ~ fire) - Gdzie jest Flame? ~ W szkole... - To może... wiesz, co? ~ Zapomnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 19, 2012 Share Napisano Styczeń 19, 2012 Głowa boli? Dat ajz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 21, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2012 Stare. Z artowałem pewną scene... ( nie jestem w pełni zadowolony ale kij) Nowe. Kolejne Appleshy ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 21, 2012 Share Napisano Styczeń 21, 2012 Od kiedy Fluttershy ma taki charakterek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 21, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2012 umm... nie wiem, poprostu ja rysuje bardziej asernatywną or something xD I vectorek ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 21, 2012 Share Napisano Styczeń 21, 2012 Jak zwykle kawał dobrej roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 22, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2012 kolejny bedroom look Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 Jak wszystkie piękne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 24, 2012 Share Napisano Styczeń 24, 2012 Łooo! Podoba mi się taka Flutters Tylko wygląda troszeczkę jak facet, ale może mi się wydaje... pewnie przez tą fryzurę xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 26, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2012 Fix paru rzeczy i skarpetki xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Jaka słodka :> i te skarpetki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 Eh, nawet Ciebie skarpetki dopadły... xd Ale cute, tylko mam wrażenie, że się coś AB przytyło @Niklas Aaa no to to tłumaczy też nowe skarpetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 To Bloomie tuż po świętach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 28, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2012 Dla odmiany coś tradycyjnego SpaceMarine Applejack ( oczy...) Nowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 Fajna ta AJ (chociaż i tak wolę wersję kucykową xd). A ta Pinkie jakaś taka plastusiowata, zwłaszcza brodę ma jakąś dziwną ;p Niemniej jednak mogę powiedzieć, że fajnie je tworzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 Ffq wstaw Pinkie trollface'a i będzie perfect Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 28, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2012 Next... musiałem robic od nowa...( 2 w plecy) ale kij zrobiłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 SO MUCH EPIC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Noo, AppleBloom Ci świetnie wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts