Kayoo Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Ohayo tak tutaj Kayo a tak dokładniej Martyna hmm pisze tutaj by poznać fajne osoby jeżeli ktoś miałby ochotę popisać lub nawet pogadać niech pisze w komie ? hehe więc ja się żegnam i no BAAAY 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Witaj w stadzie Opowiedz coś o sobie, czym się interesujesz jaka jest twoja ulubiona postać. Oprócz tego mam nadzieję że spodoba ci się na forum i znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś chciała o coś zapytać lub po prostu popisać to pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Napiszę jeszcze raz tutaj, bo zdublował ci się temat Ohayo, pozdrowienia z Ohajo, gdzie ludzie dobrze się majo. Bo ja jestem z Ohajo, gdzie ludzie techno na okrągło słuchajo Wiedz jednak, że u nas w Ohajo ludzie na tacę nic nie dajo Dla tego u nas w Ohajo, kiszki dla księdza marsza grajo A do tego z biedy organiści na grzebieniach grajo I tak to u nas jest... U nas w Ohajo, a teraz bajo... Ech... takie są właśnie skutki przegrzania mózgu. Cholerne upały A co do pisania, to zapraszam na PW. Nie gwarantuję natychmiastowego częstego odpisywania, ale i tak zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 1 godzinę temu, Kayoo napisał: Ohayo tak tutaj Kayo a tak dokładniej Martyna hmm pisze tutaj by poznać fajne osoby jeżeli ktoś miałby ochotę popisać lub nawet pogadać niech pisze w komie ? hehe więc ja się żegnam i no BAAAY Witam, witam. Moje powitania stają się coraz gorsze :/. Mniejsza. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Witamy bardzo serdecznie. Jak coś to mogę pisać ale raz na jakiś czas na forum wejdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Witaj na forum! mam nadzieję, że Ci się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Witaj, witaj. Jeżeli chcesz pogadać to pisz śmiało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się